Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Cipőajándékozás a tanzániai kisgyermeknek!

2013. szeptember 27.

Humanitárius turistáink már elindultak, hamarosan hazatérnek a lábbelis képekkel! Köszönjük a támogatást!

A hírhez tartozó képek

Akárcsak mi, az afrikai kisgyermekek is szeretnek próbálgatni és maguk kiválasztani a tökéletes darabot. Cipő Akciónk különlegessége, hogy a támogatók segítségével a gyerekek ezt az élményt is átélhetik. A kapott pénzből ugyanis maguk vásárolhatnak majd be, kiválasztva, hogy fekete, kék vagy éppen rózsaszín cipőben szeretnének pompázni. Mivel a megajándékozott gyermek név szerint tudni fogja, kinek köszönheti az új, általa választott lábbelit, még személyesebbé válik a támogatás. Így aki 3000 ft-ért virtuálisan cipőt vásárol, az hagyományinknak megfelelően nyomot hagy Afrikában és nem csak egy pár cipővel, de egy óriási élménnyel is gazdagabbá tesz egy tanzániai rászoruló kisgyermeket. Célunk minimum 50 pár cipőre elegendő pénzösszeg gyűjtése, hogy a tanzániai árvaház egyik lakója se maradjon adomány nélkül.

Hagyj nyomot, vásárolj cipőt egy tanzániai kisgyermeknek! Munkatársaink és humanitárius turistáink október 18-án indulnak Tanzániába, ahol a szervezett út keretein belül nem csak szafarin vesznek majd részt, de egy maszáj iskolában és árvaházban is segíteni fognak. Az ő közreműködésükkel fényképeken Te is láthatod majd támogatásod eredményét: két cipőbe bújtatott gyereklábat és egy sugárzó mosolyt!

Ha szeretnéd, hogy a Te nevedben is átadjunk egy pár cipőt, utalj át 3000 Ft-ot az Alapítvány számlájára október 17-ig. Ne felejtsd el megadni a neved, hogy a támogatott árvák tudják, ki gondolt rájuk a messzi Magyarországról!

Bankszámlaszám: Afrikáért Alapítvány 11713005-20406680  (A megjegyzés rovatba kérjük írd be a "cipő-akció" jeligét és a támogató nevét!)

Kártyás fizetési lehetőséghttp://afrikaert.hu/hu/tamogass/fizetes/azonnali/ (A megjegyzés rovatba kérjük írdbe a "cipő-akció" jeligét és a támogató nevét!)

Támogatásodat hálásan köszönjük a tanzániai árva gyermekek nevében!