Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Kanga Nzumba Candy öröme

2014. július 18.

A mozgássérült nagylánynak sikerült az érettségije. A hagyomány szerint a fej, haj fehér porral való megszórása (jelen esetben hintőpor) a sikert jelképezi és segíti elő!

A hírhez tartozó képek

Biztosan emlékeztek még Candy nevű diákunkra, aki pár hónappal ezelőtt tanulmányai folytatásához segítséget kért Tőlünk/ Tőletek. Örömmel tudatjuk veletek, hogy Candy sikeresen leérettségizett. Sok szeretettel gratulálunk neki, nagyon büszkék vagyunk rá. Köszönetet szeretnénk mondani nektek is a támogatásért! Candy egy lépéssel közelebb került az álmaihoz!

Segíteni kiváltság!


Candy augusztusban küldött levelét itt olvashatjátok: http://afrikaert.hu/hu/aktualitasok/reszletek/412/