Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Humanitárius turistáink első napjai

2014. november 19.

Ismerkedés, találkozás, munka, fekete szempár, maradandó élmény...

A hírhez tartozó képek

Humanitárius turistáink első állomása Namanga volt, amely kisebb, mint egy város, de nagyobb, mint egy falu. A település kettévágja a tanzániai és a kenyai országhatár. A szavannák földjének jellegzetes lakói a maszájok, akik nomád népcsoport. Az afrikai ország vendékei bepillantást nyerhettek feltünő színű, kockás ruhás ok életébe, részt vettek egy misét, látták, hogyan építenek kunyhót, és hogyan laknak benne.

Ám egy humanitárius turistaút nem maradhat el mini projekt nélkül, ezúttal lapátot ragadtak a "muzungu"-k(fehérek) és együtt dolgoztak a helyiekkel a Maasai Academy újabb épületének alapzatán. Szem sem maradt szárazon, hiszen az afrikai hőségben még izzasztóbb a munka.

További képek itt.
Köszönjük a segítséget! : )