Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Meglepetés az árvaházban

2017. március 06.

Kongó fővárosában, Kinshasában lévő árvaházunkban járt a TOSALISANA Plus Anyaegyesület február 18-án. A gyerekek kíváncsian és nagy örömmel fogadták az egyesület küldöttségének tíz hölgytagját.

A hírhez tartozó képek

A látogatásról a helyi tévében, az RTNC-n is tudósítottak, illetve a média más képviselői is jelen voltak az eseményen. Nem csoda, hogy ekkora érdeklődés övezte az Anyaegyesület érkezését, hiszen sok-sok ajándékot vittek az árvaházba.
Küldöttségük többek között maniókával, pálmaolajjal, cukorral, paradicsommal, teával, illetve tisztálkodási szerekkel kedveskedett az ott élőknek.

Munkatársunk elmondása szerint remek hangulatban zajlott a hölgyek ottléte, ajándékaikért pedig rendkívül hálásak vagyunk.

A TOSALISANA Plus Anyaegyesület tagjai is élvezték a látogatást, mitöbb, megígérték, hogy ismét meglátogatják a gyerekeket, amint lehetőségük nyílik rá.

Hogy kiket látogattak meg a szervezet tagjai? Olvass tovább a La Providence Árvaházról és 11 kis lakójáról itt.

Ha pedig támogatnád valamely diákunkat Fogadj Örökbe! Te is.