Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Ha nehéz is, szépen halad előre Andre élete!

2017. június 30.

Egyetemistánk, Andre elmesélte, hogyan fog felépülni a vizsgaidőszaka az idei tanévben, emellett a fiú lelkének mélységeibe is beengedett minket legújabb üzenetében.

A hírhez tartozó képek

Alapítványunk nemcsak az oktatásban kíván támaszt nyújtani a diákoknak, hanem érzelmileg is szeretne mellettük állni és támogatni őket. Egyetemistáinkkal, Andréval és Tshavával épp ezért állunk rendszeres kapcsolatban, s ezért buzdítjuk a támogatóinkat is arra, hogy a levélváltások nyomán személyesebbé tegyék kapcsolatukat a gyerekekkel.

Ahogy korábbi cikkünkben olvashattátok, Andre nagyon szegény környezetben nevelkedett fel. A Mutuale családnak kőtörésből kellett, s kell a mai napig biztosítania a megélhetésüket. Andre az egyetem mellől rendszeresen segít a munkában családjának, hogy az eladott kövekből ételt vehessenek, azonban még így is nagyon nehezek a körülmények. Andre ugyan látja, hogy tanulmányainak köszönhetően kitörhet, s úgy családján is többet segíthet, de rengeteg fájdalommal és kétséggel küzd mindeközben odabenn.
Itt láthatjátok Andrét a szüleivel, a Kongó folyó mentén, kőtörés közben:Andre huszonéves, de gondoskodóvá és erőssé tette az élet. Bízik Isten segítségében és hogy kitartó küzdelemmel, családjával egyszer túl fognak lendülni a nehézségeken. Hiszen ismeritek az idézetet: „Az élet egy malomkő. Tőlünk függ, hogy felőröl, vagy csak megcsiszol-e.” Ezzel a mély üzenettel fordulunk most minden régi és új támogatónkhoz, hogy segítsétek Andrét álmai elérésében!

Andre júliusban 14 vizsgának néz elébe, de nem fogtok csalódni benne. Hisszük, hogy tehetsége és elszántsága most is segíteni fogja a fiút, hogy mind a 14 akadályt sikerrel vegye!KÉRJÜK, TÁMOGASD ANDRÉT, HOGY KÖNYVELŐ VÁLHASSON BELŐLE!

Eseti vagy rendszeres adományodat elutalhatod bankszámlaszámunkra (Magnet Bank 16200010-10039959) illetve bankkártyás fizetéssel is segíthetsz. A közleménybe kérjük, a következőket írd bele: „egyetemi támogatás, Andre".

Ide kattintva van lehetőséged az adomány eljutattásásra.
Ha pedig örökbefogadó szülőként segítenéd büszkeségünket, legyél szíves, keress fel minket!

Hálásan köszönjük a segítséget!