Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Ez kész is! Jöhet a középiskola! :)

2017. július 01.

Nagy ünneplés volt a minap a College Othnielben! Hatodikosaink két napos vizsgával zárták az általános iskolát. A szuper videóért és interjúért köszönettel tartozunk kongói munkatársainknak!

A hírhez tartozó képek

Kongóban kicsit máshogy, 6+6 éves iskolarendszerben tanulnak a gyerekek. Ez azt jelenti, hogy hat általános iskolában eltöltött év után a diákok középiskolás korba lépnek. A középiskola megkezdése előtt azonban minden tantárgyból komoly vizsgát kell teljesíteniük a gyerekeknek. Nem is csoda, hogy a hatodikosok megkönnyebbülten, nevetgélve adtak interjút kongói munkatársunknak, Totonak.

Az osztály legbátrabbja Itatu Mvuzi volt, aki magabiztosan mesélt a vizsgákon történtekről:

    

Gratulálunk a gyerekeknek! Hihetetlen, hogy már iskolás éveik feléhez értek, s ezáltal még egy évvel közelebb kerültek az érettségihez!
Köszönjük, kedves támogatóink, hogy mindezt lehetővé tettétek!A videóban szereplő, éles eszű kisfiúnak örökbefogadó szülőt keresünk! Örömmel vennéd pártfogásodba Itatut vagy többi kongói diákunkat? Fogadj Örökbe MOST és támogasd a gyerekeket!