Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Kiváló elsőseink ünnepe

2017. július 20.

Hangos üdvrivalgástól zengett pár napja a College Othniel, és nemhiába! A legügyesebb elsősöket éljenezte az egész iskola!

A hírhez tartozó képek

Hangos üdvrivalgástól zengett pár napja a College Othniel, és nemhiába! A legügyesebb elsősöket éljenezte az egész iskola!

Szorgos kisdiákjaink a nyári vizsgák után végre megtudhatták vizsgapontjaikat és egy nagy bulit csaptak. A Proclamation elnevezésű esemény több más hagyomány mellett, már bevett szokás a College Othnielben. A program során nyilvánosan kihirdetik, majd tanárok, szülők, s diákok együtt ünneplik a 2016/17-es tanév legügyesebb elsőseit.

Most nektek is lehetőségetek nyílik arra, hogy átéljétek 3 legjobb tanulónk sikerét, kapcsolódjatok be a sípszóval tarkított ünneplésbe!

   

Köszönjük a videót, és az egész éves munkát kongói munkatársainknak, a gyerekekre pedig igazán büszkék vagyunk, szívből gratulálunk minden tanulónknak!Szívesen lennél egy vagy több kongói diákunk örökbefogadó szülője? Fogadj Örökbe MOST és legyél Te is a gyerekek büszke támogatója!