Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Beszámoló Kapolcsról

2017. augusztus 02.

Visszatértünk Kapolcsról, a 27. Művészetek Völgye Fesztiválról, ahol részvételünk már-már hagyománynak számít. Idén azonban a minden eddiginél nagyobb sikerként könyvelhetjük el ezt a 10 napot! Köszönjük Nektek!

A hírhez tartozó képek

Visszatértünk Kapolcsról, a 27. Művészetek Völgye Fesztiválról, ahol részvételünk már-már hagyománynak számít. Minden évben nagyon izgatottan várjuk ezt a nyári kalandot! Ami nekünk sok szép emléket, új barátot jelent, az kongói diákjaink számára új esélyt egy lehetőségekkel teli életre, a tanulásra - hála az örökbefogadó szülőknek!

Kedves Támogatóink, ha olvassátok ezeket a sorokat, ezúton is szeretettel üdvözlünk Titeket.

Alapítványunk az Alsó iskola udvarán várta az érdeklődőket 10 napon át, akikből szerencsére idén sem volt hiány! A három falvat megmozgató színes eseményen mi is kicsit közelebb hozhattuk Kongót a látogatókhoz. A standunkhoz látogatók válogathattak a bámulatosan sokszínű afrikai dísztárgyak és ékszerek között, amiket a jótékony adományozók haza is vihettek.

Szerettünk volna azon barátainknak is kedveskedni, akik nem tudtak személyesen találkozni velünk Ezért két naponta élő videókkal és képekkel jelentkeztünk a Kapolcsról. Nagyon élveztük, hogy ily módon kapcsolatba léphettünk veletek, reméljük, ti is örömmel fogadtátok a felvételeket. 

Nem utolsó sorban pedig szeretnénk kifejezni hálánkat önkénteseink felé, akik személyesen velünk tartottak a fesztiválon. Veletek együtt rengeteg dolgot megvalósíthatunk, azonban ekkora sikerre még mi sem voltunk felkészülve! Nagy örömmel jelentjük a hírt: MINDEN KONGÓI KISDIÁK, ÖSSZESEN 31 GYERMEK ELKÖTELEZETT TÁMOGATÓ SZÜLŐKRE LELT! Nem is lehetnénk hálásábbak most Nektek, kedves Támogatóink és Önkénteseink!


Találkozzunk személyesen legközelebb is!
Addig is, szeretettel nézegessétek a kapolcsi képeket és felvételeket!