Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Israel első prédikációja

2017. október 20.

Legkisebb árvánk, Israel körül mindig történik valami izgalmas. A kisfiú nemrég a szomszéd gyerekekkel együtt segített az árvaház kerítésének újjáépítésében, most pedig egy örömteli esemény kapcsán írhatunk róla ismét.

A hírhez tartozó képek

Legkisebb árvánk, a 13 éves Israel körül mindig történik valami izgalmas. A kisfiú nemrég a szomszéd gyerekekkel együtt segített az árvaház kerítésének újjáépítésében, néhány hete pedig megtartotta élete legelső önálló prédikációját a helyi gyülekezetben, a La Providence lakói és a többi hívő előtt. Bármennyire is izgulva lépett fel a pulpitusra, prédikációja sokak számára tanulságos volt és remekül sikerült! Nagy magabiztosságot adhatott neki az Elnökünk által küldött öltöny varázsereje is, amiben France szerint egy kiköpött „miniatűr lelkész” a fiú. Nézzétek csak a képet!
 

Ilyen hírek alkalmával mindig csordultig telik a szívünk örömmel, hiszen az árvaházi alapellátások és a fontos oktatás mellett úgy érezhetjük, szellemileg is segítjük formálni a fiatalokat, hogy felnővén, akár lelkészként, akár – mint Tshava – orvosként, vagy Mondjéhoz hasonlóan mérnökként, nemes dolgokat vigyenek végbe a közösségük fejlődése érdekében.A cikkben szereplő tüneményes kisfiúnak már van támogatója, azonban többen még örökbefogadó szülőkre várnak. Fogadj Örökbe MOST és támogass Te is egy gyermeket!