Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Tízórai projekt az adjukossze.hu-n!!

2017. november 07.

HALLOTTATOK MÁR A WWW.ADJUKOSSZE.HU-RÓL? A mai napon a NIOK alapítvány jóvoltából ÚJRA ELINDÍTJUK A TÍZÓRAI PROJEKTET EZEN A LENYŰGÖZŐ OLDALON! Arra GYŰJTÜNK, hogy kisdiákjaink januártól ismét tízóraizhassanak kongói iskolánkban! Te is segítesz?

A hírhez tartozó képek

Emlékeztek még nagy sikerű Tízórai projektünkre, amikor májustól júniusig egy próbahét keretében laktató kukoricakását osztottunk a gyerekeknek? Most ezt a projektet indítjuk el élesben az adjukossze.hu-n, amely egy olyan KÖZÖSSÉGI ADOMÁNYOZÓ FELÜLET, ahol a társadalmi problémákra érzékeny emberek együttes erővel NAGYSZABÁSÚ PROJEKTEKET VALÓSÍTHATNAK MEG!

S hogy mi Alapítványunk célja? Hogy 2018. JANUÁRJÁTÓL JÚNIUSIG laktató kukoricakása kerüljön 150 óvodás és általános iskolás gyermek tányérjába!!

Kapcsolódj be Te is KEZDEMÉNYEZÉSÜNKBE és garantáld akár 1000 Ft-ból EGY HÓNAPON ÁT két kongói kisdiák tízóraiját!

<- KATTINTS IDE! ->
https://www.adjukossze.hu/kezdemenyezes/Tizorait_a_kongoi_gyermekeknek

Az adománygyűjtés a mai naptól december 7-ig tart, és a megvalósulásához összesen 500.000 FT-RA VAN SZÜKSÉGÜNK! Ez soknak tűnhet, de a projekt egyik különlegessége, hogy minden NOVEMBER 28-án felajánlott adomány MEGDUPLÁZÓDIK! Azonban addig is biztatunk Titeket, hogyha tudtok, segítsetek…ADJUK ÖSSZE!

A következő hetekben folyamatosan jelentkezni fogunk a legújabb fejleményekkel, kövessetek minket Facebookon és weboldalunkon.