Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

HATALMAS KÖSZÖNETTEL TARTOZUNK NEKTEK! :)

2017. november 24.

November 7-én kongói diákjaink tízóraijára gyűjtő kampányba kezdtünk a NIOK Alapítvány segítségével. Nem várt, álomszerű és megindító siker ért minket. Nem csak összegyűlt, de segítségeteknek hála jóval túl is szárnyaltuk a megálmodott összeget. Nagyon szépen köszönünk minden segítséget!

A hírhez tartozó képek

Ismerős nektek a fenti kép? :) Ezzel a bájos képpel indítottuk el nov. 7-én kampányunkat. Azért vágtunk bele az adománygyűjtésbe, hogy folytathassuk a mérföldkőnek számító Tízórai projektet kongói iskolánkban.

Képzeljétek, SIKERÜLT!! Segítségeteknek köszönhetően 2018. JANUÁRJÁTÓL JÚNIUSIG laktató kukoricakása kerülhet 150 óvodás és általános iskolás gyermek tányérjába! 

Amikor kezdeményezésünk felkerült az adjukossze.hu oldalra, hatalmas szeretettel, és nyitott szívvel fogadtátok a Tízórai projektet. Ugyan eredetileg 30 naposra terveztük adománygyűjtésünket, de önzetlen segítségeteknek hála, 5 nap alatt nem csak összegyűjtöttük, de túl is szárnyaltuk a megálmodott 500.000 Ft-os összeget: összesen 727.000 Ft-ot gyűjtöttetek össze!
Le sem tudjuk írni az örömünket!! :)

Fantasztikus érzés tudni, hogy ilyen szerető támogatók és jóindulatú adományozók vesznek körül minket. Adománygyűjtésünk során megosztások hadát, kedves üzenetek tucatjait kaptuk tőletek- az ilyen dolgok visznek tovább igazán minket!

És hogy mit jelent a kampány sikere a gyermekeknek? Januártól júniusig a legkisebbek ismét finom kukoricakását ehetnek - már alig várjuk, hogy ismét lássuk a jóízűen falatozó gyerekeket!

 Kedves Adományozóink, a köszönő ajándékainkkal hamarosan felkeresünk Titeket, elmondhatatlanul hálásak vagyunk Nektek, hiszen nélkületek nem valósulhatott volna meg mindez!

Szeretnéd, ha a többi kampány is sikeres lenne? Tudtad, hogy november 28-án, azaz Adakozó Kedden MINDEN ADOMÁNY MEGDUPLÁZÓDIK? Azaz ha 1000 Ft-ot ajánlasz fel, abból 2000 Ft lesz?
Még zajlanak az adománygyűjtések! VELED EZ IS SIKERÜLHET! :)