Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Máris tízóraiznak a gyerekek! :)

2018. február 20.

Tavaly novemberi sikeres kampányunk és kedves adományozóinknak hála néhány hete ismét elindult a Tízórai projekt kongói iskolánkban! A gyerekek jóllakottak és boldogabbak, mint valaha!

A hírhez tartozó képek

Talán hallottatok róla, hogy november 7-én kongói diákjaink tízóraijára gyűjtő kampányba kezdtünk a NIOK Alapítvány segítségével. Akkor ősszel nem várt és megindító siker ért minket: 5 nap alatt nem csak összeadtátok, de általatok túl is szárnyaltuk a megálmodott fél milliós összeget.

Boldogan osztjuk meg veletek, hogy kongói munkatársaink rögtön nekiálltak a szervezésnek és néhány hete újraindulhatott a Tízórai projekt!

A sikeres gyűjtésnek köszönhetően  nem csupán néhány alkalommal, hanem egészen júniusig heti 3x, 150 gyermeknek tudjuk biztosítani a finom ételt a College Othnielben. Nincs több korgó gyomor, és kisgyermek tízórai nélkül! Ugye, mennyivel másabb így?! :)
 

 


Kedves adományozóink, szeretnénk megköszönni még egyszer nagylelkű segítségeteket, nélkületek nem jöhetett volna létre mindez! Bízunk benne, hogy hamarosan nemcsak a legkisebbek, hanem minden gyermek tízóraizhat a College Othnielben!

A Tízórai projekt egészen tanév végéig folytatódik, érdemes követni minket honlapunkon és Facebook-oldalunkon a legfrissebb újdonságokért! :)