Vissza

Projektek

Kérjük, olvassa el projektjeinkről szóló leírásokat, és amennyiben támogatni kívánja az adott célt a projekt leírása alatt található „támogatom” gomb megnyomásával megteheti azt.

Köszönjük érdeklődését!

Segíts, hogy újjáépítsük árvaházunk kerítését!

folyamatban projekt

Szeretnénk egy fél méter vastag, és 3, méter magas téglafal kerítést építeni, amely teljes biztonságot nyújt gyermekeinknek és ellenáll az időjárási viszontagságoknak is. Ehhez közel 1 millió forintra lenne szükségünk. Segíts te is, hogy biztonságban tudhassuk árváinkat! Köszönjük!

2008-ban magunkhoz vettünk 11 árva gyermeket, vállalva a róluk való gondoskodást. A La Providence árvaház Kongóban, Kinshasában található, ahol köztudottan rossz a közbiztonság, sajnos gyakoriak a betörések és lopások. 2009-ben úgy döntöttünk, hogy körülkerítjük az árvaházat. Sajnos, a szűkös anyagi keretek miatt, csak egy könnyűszerkezetes kerítést engedhettünk meg magunknak, azonban mi örültünk neki, hiszen így nagyobb biztonságban tudhattuk gyermekeinket. Azóta többször megjavíttattuk, felújíttattuk, azonban a múlt hónapban ismételten szörnyű károkat okozott a nagy vihar.

SZERETNÉNK EGY FÉL MÉTER VASTAG ÉS 3 MÉTER MAGAS TÉGLAFAL KERÍTÉST ÉPÍTTETNI, amely teljes biztonságot nyújt gyermekeinknek és ellenáll az időjárási viszontagságoknak is, ehhez közel 1 MILLIÓ FORINTRA LENNE SZÜKSÉGÜNK.

Nagylelkű támogatóinknak köszönhetően, több mint 400 000 forint érkezett be alapítványunkhoz 13. havi hozzájárulásként és célzott támogatásként, amelyet most az árvaház körbe kerítésére szeretnénk fordítani.

SEGÍTS TE IS, HOGY EGY KÜLÖNLEGES KARÁCSONYI AJÁNDÉKKAL, EGY SZÉP ÉS ERŐS KERÍTÉSSEL LEPHESSÜK MEG ÁRVÁINKAT!


Hogyan juttathatod el hozzánk támogatásodat?
Banki átutalással erre a számlaszámra: 16200010-10039959.
Bankkártyás fizetéssel ide kattintva honlapunkon keresztül. Azért, hogy könnyebben beazonosíthassuk támogatásod célját, kérjük, a közleményben tüntesd fel a következőt: „árvaházi kerítés”.

 Hálásan köszönjük a segítséget!

Kapcsolódó aktuális Tekintse meg a projekthez kapcsolódó aktuálisokat

Israel első prédikációja

2017. október 20.

Legkisebb árvánk, Israel körül mindig történik valami izgalmas. A kisfiú nemrég a szomszéd gyerekekkel együtt segített az árvaház kerítésének újjáépítésében, most pedig egy örömteli esemény kapcsán írhatunk róla ismét. További információk

Sikerült a pad projekt!- Új padok az Iskolánkban

2017. április 17.

A tavalyi évben új iskolapadok megvásárlásához kértük a segítségeteket. Örömmel jelentjük be, hogy a College Othniel iskolásai megkapták a frissen vásárolt padokat, amelyeket a Ti felajánlásaitokból finanszíroztunk. Hálásan köszönjük! További információk