Ismét kirepült iskolánkból egy évfolyam! Büszkén írjuk, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is, minden végzősünk sikeresen leérettségizett.

Érettségizőink a vizsgát megelőző hetekben helyi szokás szerint (ez a "maquis") beköltöztek iskolánk tantermeibe, hogy ne zavarja őket semmi és nyugodtan tanulhassanak a vizsgákra.

Végzőseink főznek az iskolában

A gyerekek főztek magukra, bátorították egymást és ennek meg is lett az eredménye  - minden gyermek sikerrel leérettségizett! Nagyon büszkék vagyunk a végzős évfolyamra, köztük külön két árvánkra, Lyspie-re és Phobára.

Hasonlóan izgalmas volt az év azoknak a gyerekeknek, akik idén járhattak először iskolába. Talán gondoljátok, milyen büszke volt minden szülő, akinek csemetéje elvégezte a tanévet.
Itt láthatjátok a legkisebbeket:

A legkisebbek az ünnepélyen"Az oktatás felszabadítja a szellemet, felnyitja a képzelőerőt és alapvető pillére minden ember önbecsülésének. Kulcsa a boldogulásnak, hiszen rengeteg kaput kinyit a világon - lehetővé téve, hogy mi mindannyian közreműködhessünk egy előretörő, fejlődő társadalom megteremtésében. Minden embernek joga van a tanuláshoz!"

Köszönjük minden támogatónknak, aki a 2018/19-es tanévben lehetővé tette mindezt!

FOGADJ te is ÖRÖKBE!