NAGYSZABÁSÚ EGÉSZSÉGÜGYI PROJEKTET INDÍT A 15 ÉVES AFRIKÁÉRT ALAPÍTVÁNY!

Alapítványunk egy egészségügyi klinika létesítését tűzte ki célul a Kongói Demokratikus Köztársaság fővárosának egyik szegénynegyedében. A klinika megépülésével kongóaik ezrei, köztük gyermekek és nők jutnak majd rendszeres és megfizethető egészségügyi ellátáshoz.

A kitűzött célokat az alapítvány kezdetben 75 millió Ft értekben, egy kisebb egészségügyi központ 2018-ban kezdődő megépítésén, később pedig egy hosszú távra, önfenntartó módon működő komplex klinika létesítésén keresztül valósítja meg.

A 75 millió forintos összeget egy országos és nemzetközi rendezvénysorozat segítségével szeretnénk előteremteni, ahol az alapítvány árvából lett orvosának, Dr. Tshava Tonának kulcsszerepe lesz: orvosi szakértelmével és kongói rezidens tapasztalataival hitelesíti a projektet.

Ugyan az összeg jelentős, AZ ADOMÁNYOZÁS ÖRÖME BÁRKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ, hiszen 5000 NAGYLELKŰ TÁMOGATÓ ajánlott adományának (HAVI csupán 1250 FT-OS SEGÍTSÉGÉVEL egy éven keresztül) máris FELÉPÜLHET AZ EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT ÉPÜLETE!

Csatlakozz Te is a klinika építéséhez!


Nagyszabású projektünkre már a sajtó is felfigyelt; merj velünk Te is nagyot álmodni, hisz hasonló módon építettük fel kongói iskolánkat és az árvaházat is...tégláról téglára, sok jóakaró ember segítségével!

Hálásan vesszük, ha adománygyűjtésünket Facebook-on és ismerősi körödben is terjeszted!
Köszönünk szépen mindennemű segítséget!