Mint azt sokan tudjátok, alapítványunk vasárnap ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját. Ezúton is köszönjük, hogy ilyen sokan részt vettetek velünk az ünneplésben! Remekül éreztük magunkat :)

Vasárnapi rendezvényünk estére igazi színes vidám Afrikai szülinapozássá nőtte ki magát! Rengeteg új érdeklődőt ismerhettünk meg, ami külön örömmel tölt el minket.

Abdoul Camara lenyűgöző tánca után bemutattuk klinikaépítés projektünket, amelyhez már aznap este komoly felajánlások érkeztek. Köszönjük, hogy ilyen sokan lelkesen segítetek nekünk születésnapi álmunk megvalósításában!

Abdoul Camara fantasztikus előadása

A sok színvonalas előadás, élménybeszámoló és zenei produkciók mellett a látogatók egy kis ízelítőt is kaptak a kongói konyha jellegzetes ételeiből; reméljük elnyerte tetszéseteket a különleges afrikai íz-világ.

  Sokak kedvence, a fufu Makemba és sült banán

Tombola játékunk során különböző Kongóban készült díszeket osztottunk ki a résztvevőknek, de ne feledjétek; a főnyeremény kisorsolása még hátra van! Ez pedig nem más, mint egy repülőjegy egy őszi Kongói humanitárius utazásra!

A rendezvény végén hatalmas tortával zártuk le méltó módon az elmúlt 15 évet, csodás élmény volt számunkra Veletek ünnepelni.

15 éves az Afrikáért Alapítvány

Örömmel és bizakodva tekintünk a jövőbe, bízunk benne, hogy sok további eredménnyel, és élménnyel fogunk gazdagodni az elkövetkező években is. Ha összefogunk, együttes erővel rengeteg rászorulón tudunk majd segíteni Fekete-Afrikában!

Tartsatok velünk, éljen a következő 15 év! ;)