Múltkori hírlevelünkben említettük, hogy Bódás Bianka, kedves önkéntesünk, már az utolsó apróságokat intézi nagy utazása előtt. A fiatal lány január 8-án repül tanzániai iskolánkba, hogy találkozhasson Green Eden-ben pártfogolt gyermekével, Veronicával, majd megélhesse Afrikát ahogy ő fogalmaz, határok nélkül.

Veronica a Green Eden-ben

Bia 2018 decemberében vált örökbefogadó szülővé és több ízben említette rendezvényeinken velünk beszélgetve, hogy szívesen önkénteskedne Afrikában. A lány lelkesedése az elmúlt évben nem kopott meg, sőt. Lelkesen kereste eközben is a lehetőségeket, hogy itthon hogy segíthetné tevékenységeinket.

Bia rengeteg energiát fektetett abba, hogy minél felkészültebben induljon neki az útnak. Játékokkal, adományokkal és rengeteg szeretettel készül a Green Eden-be, ahol néhány saját projektet is szeretne megvalósítani. Egyrészt -mivel remekül fest- művészeti foglalkozásokat tart majd a diákoknak és terve, hogy néhányuk alkotását Magyarországra hozva elárvereztesse.

Bia azoknak, akik követnék útját és bejegyzéseit, Facebook-csoportot is létrehozott - bátran csatlakozz Te is, hiszen sok fotóval, videóval és személyes gondolattal fog téged megajándékozni.

Bia Elnökünkkel, France-szalNagyon boldogok vagyunk, hogy egy ilyen csodás embert küldhetünk a Green Eden-be, szép és hasznos perceket szerezve ezzel a gyerekeknek.

Jó utat, Bia!