Kedves Támogatóink, Barátaink! Engedjétek meg, hogy Alapítványunk csapata és támogatott diákjaink nevében nagyon boldog új évet kívánjunk! Olyat, amiben sok a szép, az öröm, amiben tehetünk Afrikáért, amire jó lesz majd visszanézni 1 év múlva.

Mint tudhatjátok, tavaly decemberben több különleges akciót indítottunk.

Elsőként Fogadj örökbe-Advent programunkat, ahol a karácsonyt megelőző hetekben pártfogó szülőket kerestünk tanzániai partnerszervezetünk, a Green Eden gyermekeinek. 24 kisdiák mutatkozott be az adventi időszakban, és közel ennyien gondoltátok úgy, hogy örökbefogadó szülők lesztek - ezúton is sok szeretettel köszöntünk Titeket!

Nagy öröm, hogy Bia utazásával már a gyerekek közel egyharmadának van támogató szülője.

Emellett jelenleg is tart Alapítványunk kongói missziója. 11 utazó indult útnak, hogy befejezhessék Mama Alphonsine-ék otthonát, elkísérjék Tshavát egy orvosi misszióra és meglátogassák iskolánkat, árvaházunkat. Nagyon köszönjük azoknak, akik akár tárgyi adománnyal, akár adománygyűjtő kampányainkban segítették vagy segítik az utat.

A java csak most jön, kövesd Facebook-oldalunkat, hogy értesülhess utazóink és munkatársaink napjairól, a misszió alakulásáról!

Csapatunk Kongóban!