Ünnepi módon csatlakozhatsz karácsonyi akciónkhoz!

A tavalyi évben különleges akciót indítottunk, hogy a karácsonyt megelőző hetekben minél több afrikai gyermek találhasson pártfogó szülőre. Akkor a 24 kis arc helyett 27-üket fogadtátok örökbe. Most karácsonyi kampányunk  visszatér, ráadásul egy speciális fűszerrel: ez lesz a „Fogadj örökbe!” – Advent 2019-ben.

Idén 24 olyan tanzániai gyermeket fogunk bemutatni, akik a Green Eden-ben tanulnak. Diáktámogatási programunk keretében közel 600 afrikai gyermeknek tesszük lehetővé a minőségi és kiugrást jelentő oktatást Kongóban, Tanzániában és Etiópiában. E szép cél mögé sokan csatlakoznak és vannak, akik közelebbi kapcsolatba is kerülnek az általuk pártfogolt diákkal.

Egy tavaly adventkor csatlakozó támogatónk, Bódás Bianka kerek egy éve kislánya lelkes támogatója. Bia támogatottjával, Veronica-val rendszeresen váltott fotókat, leveleket, de ami igazán izgalmas, jövőre meg is látogatja. Bia önkéntes missziójáról hamarosan még írunk Nektek!

Ugyan nem mindenki juthat ki örökbefogadott gyermekéhez Afrikába, ám ugyanolyan sokat tehet, ha megmutatja, ő is segít, mert ez inspirálóan és buzdítóan hat másokra.

Te is Támogatónk vagy és inspirálnál erre másokat?

Idén egy szép Facebook-keretet készítettünk adventre, amelyet Facebook-hírfolyamunkból tudsz majd beállítani magadnak. Tetszik az ötlet?

Akkor arra hívunk, váltsd át Te is a profilképedet december 1 és 24. között akár egy napra és legyél ezzel a nagykövetünk. Ugye, milyen jó lenne, ha valaki a te hatásodra kezdené el támogatni valamelyiküket?

Kövesd Facebook-oldalunkat, és állítsd be Te is magadnak ünnepi Facebook-keretünket!