Amennyiben követitek híreinket, találkozhattatok már , az Afrikáért Alapítvány iskolájának, a College Othnielnek egykori diákjával, aki eddigi támogatóinak köszönhetően immáron harmadéves a kinshasai Pedagógiai Egyetem Kereskedelem és Közigazgatás Szakán. Másik büszkeségünk,  mellett most végre Andrét is láthatjátok videófelvételen keresztül!

Andre Mondjével az egyetemen

Aki nem ismeri a fiút, szeretnénk röviden bemutatni őt. Andre – tanulmányai révén – nehéz körülmények közül igyekszik kitörni, hogy önmaga, és magát kőtörésből fenntartani próbáló családja számára egy jobb élet lehetőségét biztosíthassa. Egyetem mellett vagy a kőbányában dolgozik, vagy épp angolt tanít a College Othniel diákjainak, sőt, önkéntes feladatokat is boldogan vállal. Az – egyébként három nyelven, franciául, angolul és lingalaul is folyékonyan beszélő – fiú álma, hogy könyvelő lehessen. Ebben most mi is segíthetünk neki!

Kongóban az oktatás sajnos még mindig az államilag nem támogatott területek közé tartozik. A diákok iskola után (rosszabb esetben helyette) dolgoznak, ám ekkor sem tanulmányaik finanszírozásához teremtik elő a szükséges pénzt, csupán a családjuk életben maradásáért küzdenek. Ilyen helyzetben a legkisebb segítség is rengeteget számít!

Most hozzájárulhatsz, hogy a tehetséges, keményen küzdő Andre egy picivel közelebb kerülhessen álmai eléréséhez. Támogatásod, legyen akár eseti, akár rendszeres, igazán jó helyre kerül: Andre vizsgadíjait, utazási költségét és iskolai jegyzeteit, valamint a tanuláshoz elengedhetetlen internet hozzáférését biztosítod ezzel – amely közel 600 $ egy félévre.

Ha szeretnéd, Fogadj örökbe! rendszerünkön keresztül egy havi rendszerességű, nem megterhelő összeggel André állandó, így tartós biztonságérzetet nyújthatsz számára, s alapítványunk segítségével folyamatosan nyomon követheted a fiú sorsát.

Ha pedig egyszeri módon segítenél Andrénak, azt megteheted adománydobozunkban, illetve hálásan fogadjuk adományod bankszámlaszámunkra (Magnet Bank 16200010-10039959) "Andre, Támogató neve" közleménnyel. 

Hálásan köszönjük a segítséget!