Idén is nagy örömmel vettünk részt a Művészetek Völgye fesztiválon, ahol számos baráti beszélgetés során hozhattuk közelebb Alapítványunk értékeit az érdeklődőknek.

Idén tizenöt afrikai gyermeknek találtunk örökbefogadó szülőt, mindemellett további hét új támogat csatlakozott hozzánk, akik havi rendszerességgel támogatják a frissen átadott Bethesda+ rendelőt Kongóban.  A 10 nap alatt elért eredmény hatalmas segítséget jelent majd diákjainknak és Tshava-nak egyaránt, aki Kongóban épült új rendelőjében gyógyítja és segíti a rászorulókat.

Természetesen idén sem hagytuk otthon autentikusan  Kongóban  kézzel készített termékeinket sem! A megvásárolt ékszerek és szobrokcskákból befolyr összeget és a további adományokat, árvaházunk és iskolánk fenntartására,  további fejlesztésére fordítjuk.

Kiemelten hálásak vagyunk önkénteseinknek, akik mind a 10 napban támogatták munkatársaink munkáját a "terepen"! :) A standunkhoz látogatókkal való beszélhetések során megvitattuk Alapítványunk munkásságát és a kontinens problémáit, melyeknek napról-napra a megkönnyítésén dolgozunk. Jó volt látni és átélni, hogy milyen sokan szívükön viselik mások sorsát, mind a biztos lakhatás, mind pedig az egészségügy tekintetében.

A kellemes légkörnek megfelelően, népi kézműves termékekkel és házi magyaros ízekkel körülvéve nagyon jól éreztük magunkat idén is. Büszkék vagyunk támogatóinkra és önkénteseinkre!

Jövőre is találkozzunk az immáron 30. Művészetek Völgyén, mert Segíteni Kiváltság! :)