Az őszi misszió során megadatott, hogy Elnökünk, France ismét ellátogasson 10 pártfogolt gyermekünkhöz, a La Providence Árvaházba. Kongói árváink bár már kész felnőttek, ugyanúgy örültek az együtt töltött időnek, mint néhány éve.

A nap egy közös reggelivel indult, ahol szerencsére nem kellett sietni, ugyanis őszi szünet volt a College Othnielben. :) Majd délután a humturisták is megérkeztek, akiknek tiszteletére a „Tavaszi szél vizet áraszt” c. népdalt adták elő a gyerekek.

Nagyon sok hasznos adományt küldtek támogatóink Magyarországról, amit izgatott arccal kutattak át árváink. Ruhák, cipők, játékok, tanszerek érkeztek – ezúton is köszönjük a meglepetéseket. Mégis, talán a France-szal való közös sétán voltak a legboldogabbak a gyerekek. :)

Árváink 2008 óta élnek a La Providence-ben, azóta neveljük őket. Első három árvánk idén júliusban érettségizett, és idén is végezni fognak 4-en – hatalmas mérföldkövek ezek!

Tudtad, hogy ma van a gyermekek jogainak világnapja? Szeretnénk, ha az általunk pártfogolt közel 600 gyermek semmiben sem szenvedne hiányt – s különösen igaz ez az árva gyerekekre.

10 kongói árvánk közül jelenleg többen örökbefogadó szülőre várnak. Szeretnéd támogatni valamelyiküket? Kattints ide és ismerd meg részletesebben őket!