A név új, ám a rendezvény már több mint, 10 éve hagyomány az Afrikáért Alapítvány és más Afrikával foglalkozó civil szervezet életében!

Talán ismerősen cseng számodra az Afrika Nap, amelyre az elmúlt években minden ősszel sor került. Azonban idén egy kicsit új köntösben hozzuk el ezt a rendezvényt: Ez Afrika! Közösségi Nap néven találod meg az eseményt Facebook oldalunkon.

Böngészd át az idei esemény programját! Az alábbi linkre kattintva letöltheted a programot és a leírásban elhelyezett linkekre kattintva ízelítőt is kaphatsz! 

Ez Afrika! Közösségi Nap

Szerettük volna, hogy ez legyen az a nap, amikor a közösség erejével afrikai színekben látjuk a világot, afrikai egzotikus ízeket kóstolunk, Afrika hangján hallgatjuk a zenéket és afrikai mozdulatokkal pördülünk táncra.

Ennek érdekében már a szervezésbe és az előkészületekbe is szerettük volna bevonni azokat a civileket, akikkel az évek során többször együttműködtünk, és velük közösen összefogva, már több hónapja azon dolgozunk, hogy egy igazán színes és autentikus programmal kápráztassunk majd el Téged is szeptember 29-én. Társszervezőink: Afrika Másként, Taita Alapítvány, Közel Afrikához, Jane Goodall Intézet, Védegylet Egyesület, Utazz Afrikába Utazási Iroda

 

Kell ennél több? Az igazi afrikai élmény a Stefánia Palotában (Honvéd Kulturális Központ, 1143 Budapest, Stefánia út 34-36.) csak rád vár: Regisztrálj most és nyerj tombolán akár egy repjegyet Afrikába!

REGISZTRÁLOK!

A rendezvényingyenes, a programok folyamatosan frissülnek, a programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Kedvcsinálóként nézd meg a tavalyi rendezvény hangulatvideóját az alábbi linkre kattintva!