Ünnepi módon csatlakozhatsz, Fogadj Örökbe programunkhoz!

Indul a Fogadj Örökbe! Advent 2020 kampányunk

Alapítványunk idén is különleges kampányba kezd, hogy a karácsonyt megelőző hetekben minél több afrikai gyermek találhasson pártfogó szülőre. A két éve elindított kampányunk sikeressége miatt idén is visszatér, a Fogadj örökbe! Advent!

Ebben az évben 20 tanzániai gyermek fogunk bemutatni Nektek. Ők mindannyian tanzániai partnerintézményünkben, a Green Eden-ben tanulnak, és pártfogó szülőt keresnek. Célunk az 1 hónapos kampány alatt az, hogy örökbefogadó szülőt találjunk legalább 20 tanzániai kisiskolásnak! 

A kampányban résztvevő gyermekek itt érhetőek el!

Fogadj örökbe! programunkról

Diáktámogatási programunk keretében közel 600 afrikai gyermeknek tesszük lehetővé a minőségi és kiugrást jelentő oktatást Kongóban, Tanzániában és Etiópiában. Úgy gondoljuk, hogy a megfelelő szintű oktatás biztosítása az egyik legalapvetőbb dolog, amit a felnövő generáció számára biztosítani szükséges!

Kitűzött céljainkkal már több tízezer támogatónk azonosulni tudott. Ebben az évben őket is szeretnénk bemutatni Nektek!

Miben lesz más az idei Fogadj örökbe! Advent 2020?

Az idei kampány újdonsága, hogy Idén 4 támogató szemszögéből is bemutatjuk, hogy milyen kapcsolat van a támogatott gyermek és pártfogója között. A karácsony megelőző időszakban, advent idején, minden héten megosztjuk egy támogatónk történetét. Így Te is megismerheted örökbefogadóink tapasztalatait, élményeit egy-egy videó által.

Legyen örömteli a szeretet ünnepe az afrikai gyermekeknek is! Tedd szebbé Te is egy tanzániai gyermek karácsonyát! Csatlakozz adventi kampányunkhoz és legyél Te is pártfogó szülő!

Kövesd Facebook oldalunkat, mert december 1-től megismerkedhetsz a tanzániai gyerekekkel, valamint bemutatjuk négy támogatónk történetét is!