Szinte rá sem lehet ismerni kongói árváink otthonára: gyönyörűen megújult a La Providence! A szükséges felújításokat maguk a gyerekek végezték el, miközben egy kedves magyar támogatónk is új felszerelésekkel lepte meg őket.

Alapítványunk 2008-ban vásárolta meg a La Providence árvaház épületét, ahol 11 árvát nevelünk. A gyerekek hiába nagyobbak -közülük 3-man idén érettségiztek- de továbbra is arra törekszünk, hogy minél otthonosabb körülményeket teremtsünk nekik, egy helyet, amelyet otthonnak nevezhetnek.

Ilyen szép lett a La Providence!

Az elmúlt hónapokban több felajánlás is érkezett a kongói árvák részére – ezúton is köszönjük Nektek! Úgy gondoltuk, az lenne a legszebb ajándék, ha felfrissülhetne az árvaház épülete. A szükséges felújításokat maguk végezték el az árvák: takarítottak, véstek, festettek!

Miközben dolgoztak a gyerekek, egy kedves magyar támogatónk, Béres János érkezett hozzájuk vendégségbe.

(Béres János, aki 15 éves születésnapi ünnepségünkön előadóként is megtisztelt minket a jelenlétével, szívügyének tekinti a rászorulók segítését, kiemelten az egészségügy területén. Ezért ha teheti, minden évben személyesen kilátogat egy kongói misszióra, hogy gyógyszereket és ételt adományozzon a rászorulóknak.)

Béres János egyike legrégebbi támogatóinknak, így nagyon jó kapcsolatot ápol az árvákkal. Ezévi látogatása során új matracokkal és edényekkel ajándékozta meg őket – nézzétek csak, hogy örülnek!

Nahomie, Landu, Lyspie és Ursile

Köszönjük szépen! Ha örömmel támogatnád a kongói gyerekeket, Te is segíthetsz, hiszen többen várnak még közülük örökbefogadó szülőre!