Nagy örömmel tölt el minket, hogy idén is részt vehettünk a Kapolcsi Művészetek Völgye fesztiválon. Rengeteg nyitott és segítőkész embert ismerhettünk meg; jó látni, hogy mennyien egyetértenek üzenetünkkel, tevékenységünkkel.

A 10 napos fesztivál végére 16 (!) afrikai diáknak és árvának találtunk rendszeres támogatót, ami hatalmas eredmény. Ezúton is hálásan köszönjük az újdonsült örökbefogadó szülőknek a támogatást!

A pár hete egyenesen Kongóból érkezett kézműves termékeink jelentős részét nagy örömünkre a látogatók gyorsan elkapkodták, így ezáltal is jelentős összeg gyűlt össze iskolánk és árvaházunk fenntartására.

 

Lelkes önkénteseinknek hála rengeteg emberrel tudtunk beszélni a fejlődő világ problémáiról, így az egészségügy helyzetéről is, amelyre válaszul született meg fejünkben Kongói egészségügyi klinikánk megépítésének terve. Emellett sokan nagy meglepődéssel hallgatták a Teremtsünk Biztos Lakhatást! kampány központi problémáját, hogy világszerte százmilliók élnek dokumentálatlan lakhelyen, a kilakoltatás veszélyétől fenyegetve.

Aki már volt Kapolcson, tudja, hogy milyen utánozhatatlan hangulatú fesztiválról van szó. Koncertek, színházi előadások, házias ételek és rengeteg izgalmas kézműves termék várja az érdeklődőket ebben a gyönyörű kis falucskában.

Nem is találhatnánk ennél jobb helyet üzenetünk terjesztésére, tevékenységünk megosztására! Találkozzunk jövőre ugyanitt! :)