Az árvaház udvarán, megszokott mindennapjaik egyikén látogattuk meg két idén végzett árvánkat, Lyspie-t és Phoba-t.

A gyerekek tavaly érettségizett első 3 árvánkat Isaac-ot, Denzu-t és Rigean-t követték a sorban, s az idén is végeznek hárman: Landu, Nahomie és Sarah. Felnőnek az árvák…

Ha régebb óta velünk tartasz, talán tudod, 2008 óta gondoskodunk árváinkról a La Providence árvaházban. Igazi mérföldkő volt, amikor tavaly, árváink közül elsőként leérettségizett Isaac, Denzu és Rigean. 3 büszkeségünk sikere után most ugyanígy örülhettünk Lyspie és Phoba eredményeinek!

Lyspie és Phoba az árvaházban
S hogy mit hoz a jövő? Phoba személyében egy igazi zenésszel van dolgunk. A fiú álma, hogy a kongói és külföldi zenei szcénában is szerepeljen. Phoba minden nap gitározik, saját dalokat komponál vagy kíséri az árvák énekét. Lyspie-t pedig sok minden érdekli, szívesen tanulna dietetikusnak, orvosnak vagy nemzetközi tanulmányok szakon képezné tovább magát.

Az biztos, hogy mi a gyerekek mellett állunk, bármi is legyen az álmuk. Köszönjük, ha te is mellénk állsz és segíted egy-egy gyermek oktatását vagy ellátását. Látogass el FOGADJ ÖRÖKBE! menüpontunkra és ismerd kongói, tanzániai és etióp diákjainkat!

Ha pedig kedved van, hallgasd meg árváink gyönyörű dalát, amelyet Teremtsünk biztos lakhatást projektünk önkéntes misszióján vettünk fel, Kongóban: