Talán hallottatok róla, hogy november 7-én kongói diákjaink tízóraijára gyűjtő kampányba kezdtünk a NIOK Alapítvány segítségével. Akkor ősszel nem várt és megindító siker ért minket: 5 nap alatt nem csak összeadtátok, de általatok túl is szárnyaltuk a megálmodott fél milliós összeget.

Boldogan osztjuk meg veletek, hogy kongói munkatársaink rögtön nekiálltak a szervezésnek és néhány hete újraindulhatott a Tízórai projekt !

A sikeres gyűjtésnek köszönhetően  nem csupán néhány alkalommal, hanem egészen júniusig heti 3x, 150 gyermeknek tudjuk biztosítani a finom ételt a College Othnielben. Nincs több korgó gyomor, és kisgyermek tízórai nélkül! Ugye, mennyivel másabb így?! :)

Kedves adományozóink, szeretnénk megköszönni még egyszer nagylelkű segítségeteket, nélkületek nem jöhetett volna létre mindez! Bízunk benne, hogy hamarosan nemcsak a legkisebbek, hanem minden gyermek tízóraizhat a College Othnielben!

A Tízórai projekt egészen tanév végéig folytatódik, érdemes követni minket honlapunkon és Facebook-oldalunkon a legfrissebb újdonságokért! :)