Kedves Látogatóink!

Ezúton tájékoztatunk Titeket, hogy az Afrikáért Alapítvány vezetősége a kialakult járványhelyzetet követi mind Magyarországon, mind az afrikai partnerországaiban. Kongóban eddig három esetben diagnosztizáltak koronavírust, ám reméljük, hogy ez a szám az intézkedések körültekintő alkalmazásával és betartásával alacsonyan tartható.

Szerencsére eddig egyik afrikai partnerintézményünket sem érinti a járvány. Iskolánkban, a College Othnielben a diákok számára biztosított a kötelező kézmosáshoz szükséges víz. Ezen kívül iskolaorvosunk, dr. Tshava is megkezdte tájékoztató-felvilágosító munkáját, melynek keretében mind a tanulókat, mind a kinti munkatársakat a fertőzés megelőzéséhez elengedhetetlen tudnivalókkal látja el.

A jelenlegi döntés értelmében alapvetően nem változnak programjaink és tevékenységeink, bár munkatársaink átállnak az otthoni munkavégzésre. Törökőr utcai irodánkban alkalmanként ügyeletet tartunk, de mindenkit arra bíztatunk, hogy inkább e-mailen vagy telefonon keressetek minket.

Az IKEA-ban megrendezett kiállításunk az IKEA nyitvatartásának megfelelően továbbra is látogatható. Ugyanakkor tekintettel a jelenlegi helyzetre, dolgozunk azon, hogy a kiállítás anyaga minél hamarabb online is elérhető legyen.

A Tanzániába tervezett Humtur utunk későbbi időpontban kerül megrendezésre, a nyár folyamán vagy őszi időpontban, továbbra is várjuk azonban az érdeklődők jelentkezését, akikkel egyeztetünk az időpontról is.

 

Folyamatosan figyelemmel követjük az eseményeket és szükség szerint tájékoztatunk Benneteket!

 

Vigyázzatok Magatokra és egymásra!

Mindenkinek jó egészséget kíván

 

az Afrikáért Alapítvány csapata