Idén alapítványunk is képviseltette magát a Sziget Fesztiválon; remekül éreztük magunkat! Úgy érezzük, nagyon jól beleillett a rendezvény nyitott és befogadó hangulatába az, amit képviselünk :)

Afrikai időjárással és rengeteg életvidám külföldi és hazai érdeklődővel köszöntött minket az idei Sziget. Legnagyobb sikert talán szuahéli nyelvtörőink aratták, melyek közül is a kedvencünk a következőképpen szól: ,,Kile kikuku kikwekwe kiko kwako kaka? " (= Harcias ez a törpetyúk nálad bátyám?)

Ha valakinek ez még nem volt elég kihívás, kipróbálhatta magát Afrikai vaktérképünkön. Sokszor lepődtünk meg pozitívan a látogatók tájékozottságán! Mit gondoltok, hány országot tudnátok elhelyezni rajta? :) 

Jó volt látni, hogy milyen sok különböző országból érkeztek látogatók a Szigetre, és hogy mennyien le voltak nyűgözve Budapest szépségétől :) Nagy örömünkre két örökbefogadással is gazdagodtunk, illetve tartalmas interjúkban is bemutathattuk tevékenységünket, így Klinika Építés és Solid Ground programjainkat is.

Köszönjük az élményeket, beszélgetéseket, koncerteket, és persze a napsütést!