A novemberben megkezdett online beszámolók továbbra is folytatódtak. Pár gondolatban összefoglaljuk, hogy miről is volt december folyamán.

Az első héten Czirják Ráhel és Bodó Kati jelentkezett be élőben Kongóból, és többek között mesélt nekünk Mama Alphonsine-ról és a családjáról, hogy mik az aktuális fejlemények, hírek velük kapcsolatban. A második alkalommal pedig a La Providence Árvaházról láthattunk egy érdekes kisfilmet. A videó előtt pár percben Szabados Dóra ismertette az Árvaház rövid történetét.

A második héten diák-és árvatámogatóink osztották meg velünk személyes tapasztalataikat, élményeiket. Megismerhettük Annamari és Zoli élményeit, valamint Dávid és Dr.Tshava történetét is

A harmadik héten került sor Kárpáti Rebeka,Viszoki Dávid és Siposhegyi Zoli kerekasztal-beszélgetésére, akik arról meséltek, hogyan kerültek kapcsolatba z alapítvánnyal, és hogyan támogatják az általuk kiválasztott gyerekeket. A második előadáson France beszámolóját hallgathattuk meg az egyhónapos kongói útjáról.

A negyedik héten France karácsonyi köszöntőjét hallgattuk meg, illetve betekintést nyertünk a kongói karácsonyi és esküvői szokásokba. December 30-án France még a kongói szilveszteri szokásokról is mesélt nekünk.

Ha lemaradtál az előadásokról, akkor Facebook oldalunkon tudod őket megtekinteni ezen a linken.