“Egy ember soha nem magányos, ha érdekli egy másik ember sorsa. Segíteni mindig lehet, mindig lehet egy kicsivel többet adni.”(Szepes Mária)

Október 14-én 17:00 órától kerül sor Alapítványunk szervezésében a Segíteni Kiváltság Estre. Sok szeretettel várunk Téged is a rendezvényre!

Mivel készülünk?

Talán már olvastad, hogy Klinika projektünkre már majdnem 3 millió forint gyűlt össze! Ez hatalmas örömhír számunkra, egyre közelebb kerülünk kitűzött célunkhoz! Az eseményen France Mutombo, elnökünk előadásában beszámol majd a legfontosabb mérföldkövekről, előrelépésekről, aktualitások az egészségügyi projektünkkel kapcsolatban.

Egészségügyi témában Dr. Fodor Rékával vagyis Afrékával is találkozhattok majd. Réka nemrég tért haza Nigériából, ahol egy orvosi misszión vett részt, erről fog mesélni nekünk.

                   

Természetesen büszkeségünkkel, Dr. Tshava Tonával is találkozni fogtok. Tshava és a „Szabadságom Afrikáért” elnevezésű programunkban részt vevődoktorok október végén egy orvosi misszió keretében indulnak majd Kongóba. Arról, hogy hogyan készülnek az útra, milyen izgalmakra és kihívásokra számítanak, személyesen mesélnek egy kerekasztal- beszélgetés keretében.

Mindezek mellett ezúttal is szó esik majd a fejlődő országok lakhatási problémáiról, amelyhez Dr.Tshava személyes tapasztalatai által viszi majd közelebb az érdeklődőket Teremtsünk Biztos Lakhatást elnevezésű projektünkhöz kapcsolódóan. #BuildSG

Az afrikai hangulatról a kameruni Serengeti Troup együttes gondoskodik, a mi meglepetésünk pedig az afrikai desszert kóstoló lesz, melyre egy igazi klasszikussal készülünk!


Hol? Bálint Ház, 1065 Budapest, Révay u. 16.

Mikor? 2018. 10. 14. 17:00-21:00

Nyomj az „Ott leszekre” a Facebook eseményben és regisztrálj előre online is!