Egyelőre – és reméljük hosszú távon is – vége a szigorú karanténnak, így szeptember 20-án végre újra találkozhatunk! Változatos kulturális, turisztikai, szórakoztató kreatív és interaktív programokkal várunk minden kedves érdeklődőt a MagNet Közösségi Házban, illetve az élő online közvetítésen!

 

Csatlakozz Te is egy felejthetetlen utazáshoz, amely során számos afrikai országba ellátogatva ismerhetjük meg a segítségnyújtás legszebb formáit.

Abdoul Camara szenegáli táncművész egészen Nyugat-Afrikába repít minket különleges ritmusokkal és egyedülálló koreográfiákkal. Az este során fontos ismeretekkel bővítjük tudásunkat a sokaknak kiváltságot jelentő ivóvízzel és oktatással kapcsolatban. Kongóba az országot korábban megjárt humanitárius turistáink, Tanzániába Bódás Bianka kalauzol el minket. A komoly témák mellett az est folyamán a Momentán Társulat improvizációs előadásán keresztül megjelenik a humor és a kreativitás is. Földes András vezetésével pedig elmegyünk világgá, könyvbemutatóján hihetetlen úti kalandjairól fog mesélni.

A gyerekeket sem hagyjuk unatkozni. Arcfestéssel, kézműves foglalkozásokkal, interaktív zenés-táncos mesével és dobtanulással készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Részletes programunkat a bejegyzés alján tekinthetitek meg. Javasoljuk, hogy a rendezvény Facebook eseményéhez is csatlakozzatok!

A rendezvény egész ideje alatt standunknál várjuk az érdeklődőket, ahol személyesen is megismerhetitek Alapítványunkat.

A rendezvény alatt fokozottan odafigyelünk arra, hogy mindenki biztonságban érezze magát:

- A programok elsősorban szabad téren zajlanak majd, megfelelő távolságtartással, illetve online is közvetíteni fogjuk a teljes rendezvényt.

-  Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet itt tudtok megtenni az ingyenes belépőjegy opció kiválasztásával. Ezen felül lehetőségetek van 1000 forintos, 3000 forintos ezüst vagy 5000 forintos arany támogatói jegy vásárlására is, melyekkel COVID-szeretetcsomagokat tudtok küldeni kongói diákoknak. Az ezüst- és arany támogatói jegyek mellé jár egy-egy példány a Pillanatkép Afrikáról c. könyvből is. A COVID-19 helyzetre való tekintettel mindenképpen arra biztatjuk az érdeklődőket, hogy vásárolják meg online elővételben a jegyeiket, így mi is tisztábban látjuk, hogy mennyi látogatóra számíthatunk. Az ingyenes regisztráció nem jelent biztos helyet a rendezvényen. Amennyiben korlátozni kell a létszámot, biztos bejutást a támogatói jegyet vásárlóknak tudunk biztosítani. Ha online szeretnél részt venni az eseményen, kattints ide és vásárolj egy "Ingyenes online streaming" jegyet. A rendezvény előtt elküldjük neked a linket, melyen keresztül élőben tudod majd követni a programokat.

- Az elővigyázatosságra való tekintettel a résztvevők kizárólag lázmérés és kézfertőtlenítés után vehetnek részt a programon. Továbbá kötelező a maszk viselése a rendezvény teljes időtartama alatt. További részleteket a helyszíni biztonsági intézkedésekről a rendezvény Facebook eseményében találtok.

Várunk mindenkit szeretettel, hogy együtt élhessük át Afrika hangulatát a kontinens autentikus zenéi és táncai, valamint káprázatos történetein keresztül!