Kedves Olvasóink, Támogatóink, fantasztikus hírrel érkeztünk hozzátok! Hasonlóan érzünk most mint amikor kongói orvosunk, Tshava lediplomázott, ugyanis legelső kongói árváink megszerezték az érettségit! :)

Az elmúlt hónapokban izgatottan kísértük végig veletek 3 érettségiző árvánk, Rigean, Isaac és Nzuzi útját. Velük izgultunk, amikor letették az írásbelit, interjúban kérdeztük őket jövőtervükről és szorítottunk, hogy minden jól menjen a szóbelin is...

Vasárnap kaptuk a hírt, hogy ők hárman, sőt mind a 36 végzősünk sikerrel vette az érettségit!

Legelső 3 kongói árvánk leérettségizett!

Nagyon sokan lehetünk büszkék erre a teljesítményre. Elsősorban természetesen végzőseink és tanáraik, akik rengeteget dolgoztak az évek során. A fiatalok a vizsga előtti utolsó hetekben (kongói szokás szerint) beköltöztek az iskolába, hogy minden figyelmüket a felkészülésre tudják fordítani. Nagy öröm számunkra, hogy kitartó és kemény munkájukat végül siker koronázta!

Ünnepelnek végzőseink! :)

Emellett boldogok és büszkék vagyunk mi is és legyetek Ti is mindannyian, akik segítették a gyerekeket útjukon, szurkoltatok nekik és támogattátok őket. Köszönjük szépen az elkötelezett segítséget! Ne feledd, támogatásoddal Te is hasonló sikerekhez juttathatsz egy afrikai gyermeket!

Természetesen árváinkról ezután sem fogjuk levenni a kezünket, a legjobb jövőt kívánjuk nekik, álmaik szerint. Hamarosan értesítünk titeket, hogy alakul 3 árvánk, Rigean, Isaac és Nzuzi jövője.

Végzőseink ünnepelnek

Az ünnepi hangulatért és videókért látogasd meg Youtube-csatornánkat! :)