Boldogan írjuk Nektek, hogy tanzániai partneriskolánkban – ahol Regi és Bobó épp önkénteskedik– az elmúlt egy év során sikerült örökbefogadó szülőt találnunk 41 rendkívül szerény körülmények között élő gyermeknek! S mivel ennyi jóindulatú Támogató áll mögöttünk, most ismét lehetőségünkben áll felkarolni további 20 gyermeket.

Támogatóink már jól ismerhetik tanzániai partneriskolánk történetét. A Green Eden-t a nélkülözést maguk is jól ismerő házaspár, Emmanuel Hhando Irafay és Mary Massay alapította 2010-ben. Emmanuel hiába volt tanár, hosszú éveken át alkalmi munkákkal kereste a család kenyerét - ekkor tapasztalta meg a határ mentén élő emberek nehéz életkörülményeit.

A házaspárt mindig is meghatották ezek a nehéz sorsok, és segíteni szerettek volna, ezért úgy döntöttek, létrehoznak egy iskolát, ahol a leghátrányosabb helyzetű gyermekek tanulhatnak!

Boldog szívvel írjuk, hogy a Green Eden azóta is biztonságos menedék a namangai gyerekeknek, minden tanár szívből végzi a munkáját, az iskola mégis nehéz helyzetben van, hiszen szinte önköltségből kell gondoskodniuk 270 diák ellátásáról.

Ezért is döntöttünk úgy, hogy szeretnénk bekapcsolódni további 20 gyermek támogatásába.

Alapítványunk 15 éve alatt több ezer afrikai gyermeket sikerült felkarolnunk a magyar támogatók segítségével. Ha örömmel lennél Te is valamely tanzániai gyermek örökbefogadó szülője, kérjük, ismerd meg és segítsd Őket!

A következő támogatási formákba tudsz Te is bekapcsolódni:

  • Oktatási támogatás: 2900 Ft/hó
  • Étkezési támogatás: 3500 Ft/hó

Hálásan köszönjük azt is, ha megosztod ezt a cikkünket kedves ismerőseiddel!

Regi és Bobó már két hete van kint Tanzániában, rengeteget beszélgetnek a gyerekekkel a világról, előítéletekről, különböző valóságokról. Emellett nagy álmuk, hogy a rendkívül száraz vidéken vizet fakasszanak a helyieknek, tartós segítséget nyújtva a tanzániai családoknak. Kezdeményezésüket ITT támogathatod.  Addig is ezzel a képpel búcsúzunk Regiék Green Eden-es rajzórájáról: