Mint azt sokan tudjátok, alapítványunk idén ünnepli 15. születésnapját! Nagy öröm ez számunkra, hiszen támogatásotoknak köszönhetően rengeteg jelentős sikerrel büszkélkedhetünk. Arra hívunk titeket, hogy ünnepeljük meg ezeket méltó módon, együtt, örömmel, pozitívan! :) Találkozzunk június 17-én 14:00-kor a K11 Művészeti és Kulturális Központban (Budapest, Király utca 11.)! Regisztráljatok a rendezvényre mihamarabb, hiszen a regisztráltak tombola jegyet kapnak majd!

Amire számíthattok: izgalmas előadások, élménybeszámolók, személyes találkozás Dr. Tshavával, afrikai zene és ételkóstoló, tombola és természetesen fergeteges hangulat! ;) A beszédek 17:00-től kezdődnek majd, előtte pedig afrikai zene, afro-masszázs és Békefi Anna humanitárius önkéntesünk élménybeszámolója vár rátok.

 

A rendezvény egyik központi témája lesz klinikaépítés projektünk előrehaladása. Van miről beszámolnunk, mert az elmúlt pár hónapban egyre több jelentős megkeresés és felajánlás érkezett Magyarországról és külföldről egyaránt, így egyre izgalmasabbak a fejlemények! Ha érdekel a projekt, semmiképp se hagyd ki a rendezvényt, mert részletes beszámolót tartunk majd terveinkről.

Nem utolsó sorban azért várjuk nagyon ezt a napot, mert találkozhatunk veletek; érdeklődőkkel, támogatókkal, és személyesen is beszélhetünk a csodálatos afrikai kontinens kilátásairól. Várunk titeket, jelezzetek vissza Facebook eseményünknél is!