Az elmúlt hónapokban Tshava rengeteg új élménnyel és tapasztalattal gazdagodott Magyarországon. Több helyen is tartott előadást, cikkek jelentek meg róla, riportok készültek vele!

Mint azt sokan tudjátok, Tshava 15 éves jubileumi klinikaépítés projektünk legfontosabb kulcsfigurája, aki az egészségügyi központ főorvosa lesz a megvalósítás után.

Egyik legsikeresebb és előadását az alapítványunk által szervezett sajtótájékoztatón tartotta, de az Afrika Expo színpadán is magával ragadta a közönséget. Részint a sajtótájékoztató eredményeként Tshava olyan nagy nézettségnek örvendő műsorokban tudott a későbbiekben megjelenni, mint az RTL Klub Fókusz és a Duna TV Sokszínű Vallás. Klinikaépítés projektünk szempontjából rendkívül fontosak ezek a megjelenések, hiszen rengeteg új érdeklődőt és támogatót érhetünk el általuk.

Mint azt korábban írtuk is, Erdélyi támogatói meglátogatása után kaptuk meg az első milliót klinikaépítés projektünkre, amely mind gyakorlatban mind pedig szimbolikusan is nagyon fontos lépés volt számunkra álmunk megvalósítása felé.

Orvosi szakmai fejlődése szempontjából is komoly előrelépéseket tett; jelenleg két helyen is dolgozik orvosi asszisztensként: a Bethesda Kórházban gyermeksebészeten segíti a műtétek végrehajtását, a Váci Kórházban pedig a gyermeksebészet mellett a nőgyógyászati osztályon is asszisztál szülések és műtétek lebonyolításánál. Nem is kell mondanunk, hogy egész alapítványunk mennyire büszke rá! Mikor arról kérdeztük, nehéz-e számára az angol nyelvű kommunikáció ilyen éles, létfontosságú helyzetekben, azt válaszolta, a rengeteg latin nyelvű orvosi kifejezés miatt műtéteknél nem jelent különösebb akadályt az angol.

Szerencsére mostanra már az időjárás is kezd hasonlóbbá válni a számára megszokott körülményekhez, aminek természetesen ő is és mi is nagyon örülünk.

Ha felkeltette érdeklődésed klinikaépítési projektünk, itt találod a részletes leírását, illetve támogatni is oldalunk ezen részén tudsz.

Előre is köszönjük nagylelkű hozzájárulásod!