Mint sokan tudjátok, 2008 óta működő kongói árvaházunk mellett az Etióp Ortodox Egyház Gyermek-és Családügyi Szervezetével (EOC-CFAO) partnerségben idén szeptemberben belevágtunk új árvatámogatási programunkba . Hatalmas öröm ez alapítványunknak,  hiszen a program keretében az etióp Szent Yared Árvaház 129 lakója közül 10 olyan gyermeket vehettünk pártfogásunkba, akiknek gondozásukat vállalni nem képes család híján nem volt megoldott az ellátása.

Rendkívül hálásak vagyunk azon támogatóinknak, akik bekapcsolódtak a programba és szeptember óta örökbe fogadták valamely etióp árvánkat! Reméljük, örömötöket lelitek a támogatásban! A Szent Yared árvaház munkatársai nemrégiben új fotókkal jelentkeztek, amelyek közül most mutatjuk is az egyik kedvencünket :). Kedves támogatóink, a személyes gyermekfotókat pedig hamarosan e-mailben küldjük Nektek!

Mint sokan tudjátok, árvatámogatási programunk  keretében az árvákat több módon, különböző adomány értékben is lehet támogatni, így még bármelyik gyermek támogatásába be tudsz csatlakozni! KÉRJÜK, SEGÍTS!

Ha örömmel lennél valamely etióp árvánk virtuális örökbefogadó szülője,  kattints ide  vagy keress fel minket tulner.viola@afrikaert.hu címen!

ESETI TÁMOGATÁS

Ha rendszeresen nem tudod vállalni egy gyermek támogatását, de szívesen segítenél, eseti adományodat is hálásan fogadjuk bankszámlaszámunkra (Magnet Bank 16200010-10039959) illetve adományoddal bankkártyával is segíthetsz. A közlemény rovatba kérjük, a következőt írd bele: „etióp árvatámogatás – támogató neve"Hálásan köszönjük a segítséget!


Talán többen észrevettetek a fényképeken egy érdekességet…

Tudtad, hogy az európai és az Etiópiában használatos gregorián naptár dátumai igencsak eltérőek? :) Ha kíváncsi vagy az izgalmas különbségekre, nyisd meg a következő linket!
Facebook-oldalunkon pedig minden másnap Afrika témájú érdekességekkel jelentkezünk, érdemes követned minket! :)