Hálásak vagyunk azért, mert 19 éves fennállásunk óta sok száz támogató és önkéntes segítségével egyre több gyermeknek segíthetünk, ma már három afrikai országban is jelen vagyunk.

Küldetésünket, tevékenységünket, eredményeinket és sikertörténeteinket szeretnénk bemutatni nektek.

Az elképzelésünk az volt, hogy személyesen megtekinthető kiállításra invitálunk titeket, azonban a jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel virtuális sétákat készítettünk, melyeket bárhol és bármikor megnézhettek.
Az Európa Pontban készült kiállításunk az afrikai és a magyarországi tevékenységeinket és a “Fogadj örökbe!” programunkat mutatja be, de megismerkedhetsz büszkeségeinkkel, diplomás támogatottjainkkal is. A kiállításba belépve egereddel vagy érintőpadoddal tudsz navigálni a képek között, illetve a képek jobb felső sarkában található kattintható infópontok segítenek olvasni a szöveget. Talán emlékeztek még tavaszi, a Habitat for Humanity-vel közös Minden otthon kezdődik kiállításunkra is, mely lakhatási kérdésekkel foglalkozik és Regna, Nour, Irén, Estella, Mama Alphonsine és Shamsikhon történetét meséli el, akik már megnyerték a biztos lakhatásért folytatott küzdelmüket. Most ismét elhoztuk nektek ezt a kiállítást, még szebb kivitelben! A kiállításba belépve egereddel vagy érintőpadoddal tudsz navigálni a képek között, a képek bal felső sarkában található kattintható infópontok segítségével tudod olvasni a szöveget, a jobb felső sarokban található infópontokra kattintva pedig Balázs Andrea, Al Gahoui Hesna, Sena Dagadu, Kárpáti Rebeka, Cseke Eszter, Jaksity Kata, illetve önkénteseink, Bodó Katalin és Bódás Bianka felolvasásában hallhatod a nők történeteit. 

A kiállítás Itt All Starts At Home címen angol nyelven is elérhető:
Köszönet a virtuális séták létrehozójának: 3dingatlan.com