Támogass most!

Fogadj örökbe Tanzániában!

Kongói College Othniel iskolánk és etióp partnerintézményünk mellett a Tanzániában működő Green Eden iskolával is kapcsolatban állunk, hogy támogassunk egyelőre 41, majd sikeres együttműködés esetén minél több nehéz sorsú gyermeket.
Segíts Te is és támogass egy gyermeket!

Élvezik a fotózást a Green Eden-es gyerekek!

Tanzániai partneriskolánkat, a Green Edent 2010-ben alapította Emmanuel Hhando Irafay és felesége, Mary Massay. Emmanuel hosszú éveken át alkalmi munkákkal kereste a család kenyerét, így volt lehetősége megtapasztalni a határ mentén élő emberek nehéz életkörülményeit.

Emmanuelt és feleségét mindig is meghatották ezek a nehéz sorsok, és segíteni szerettek volna, ezért 2010-ben úgy döntöttek, létrehoznak egy iskolát, ahol a leghátrányosabb helyzetű gyermekek tanulhatnak!
Ez a menedék a Green Eden.

A Green Edenben általános iskola 5. osztályig tanítják a gyerekeket, tizenéves koruk elejére már önfenntartóak lesznek. Kénytelenek.

A legtöbb tanuló ugyanis nagyon szerény körülmények közt, egyszerű vályogházakban él, sokan étel és víz nélkül, lyukas ruhákban és cipőben nevelkednek, legtöbbjüknek nincs pénze egyenruhára vagy taneszközökre. Együttműködésünk keretében Alapítványunk azonban lehetőséget kapott 41 nehéz sorsú gyermek felkarolására!

A következő támogatási formákba tudsz Te is bekapcsolódni:

  • Oktatási támogatás: 3500 Ft/hó
  • Étkezési támogatás: 4000 Ft/hó

Alapítványunk 15 éve alatt több ezer afrikai gyermeket sikerült felkarolnunk a magyar támogatók segítségével.

Ha örömmel lennél Te is valamely tanzániai gyermek örökbefogadó szülője, kérjük, keresd fel Alapítványunkat a tulner.viola@afrikaert.hu e-mail címen, vagy ismerd meg személyesen az örökbe fogadható gyermekeket Fogadj örökbe! menüpontunkban.

Izgalmas tanóra a Green Eden-ben

Bízunk benne, hogy hamarosan egy tanzániai gyermek Támogatójaként köszönthetünk Téged!

Várjuk kedves jelentkezésed, köszönünk minden segítséget!Afrikáért Alapítvány 2018. Minden jog fenntartva