Támogass most!

Programok

Összefogás egy klinika építéséért

Összefogás egy klinika építéséért

Alapítványunk 15 fennállása arra sarkallt minket, hogy nekivágjunk egy új, nagyszabású projektnek, mely az eddig végzett egészségügyi tevékenységünket hivatott megerősíteni és új alapokra helyezni.

Jelenleg: 1 116 250,00 Ft Cél: 75 000 000,00 Ft1%
 1. Adó 1% felajánlás
  Adó 1% felajánlás

  Kérjük, támogasd személyi jövedelemadód 1%-ával az Afrikáért Alapítványt! Varázsoljunk együtt mosolyt az afrikai szegény gyermekek arcára!

 2. Támogatható Mentsük meg együtt beteg kongói munkatársunk életét!
  Mentsük meg együtt beteg kongói munkatársunk életét!

  Egyik legrégebb óta velünk dolgozó kongói munkatársunk súlyos rákos megbetegedéssel küzd :(( Segítsetek nekünk, hogy megmenthessük az életét!

 3. Solid Ground kampány
  Solid Ground kampány

  Mit szólnátok ahhoz, ha a városok szerte a Földön fenntarthatóak és emberi élethez méltóak lennének? Most tehetünk érte, közösen! Engedjétek meg, hogy bemutassuk nektek a nagyszabású Solid Ground kampányt!

 4. Get Up and GOALS!
  Get Up and GOALS!

  A Fenntartható Fejlesztési Célok elérését segítő elemek sokasága szövi át a „Get up and GOALS” című, az Európai Bizottság pénzügyi támogatásával megvalósuló projektet.

 5. Támogatható Simba projekt - Kerítés az Árvaházhoz
  Simba projekt - Kerítés az Árvaházhoz

  Szeretnénk egy fél méter vastag, és 3 méter magas téglafal kerítést építeni, amely teljes biztonságot nyújt gyermekeinknek és ellenáll az időjárási viszontagságoknak is. Segíts te is, hogy biztonságban tudhassuk árváinkat!

 6. Fogadj örökbe Etiópiában!
  Fogadj örökbe Etiópiában!

  Azt mondják, ahol nagy a szükség, ott közel a segítség is...

  Egy új együttműködés keretében Alapítványunk lehetőséget kapott 10 nehéz sorsú etióp gyermek felkarolására! A leírásra kattintva megismerhetitek az etióp EOC-CFAO szervezetet és azt is megtudhatjátok, hogyan vehetitek oltalmatokba a gyermekeket!

 7. AfroMag
  AfroMag

  AfroMag című projektünk a hazánkban hosszú távon tartózkodó afrikai állampolgárokat segíti abban, hogy sikeresen elhelyezkedjenek a magyar munkaerőpiacon. A projektet a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap támogatja.

 8. Tízórai Projekt
  Tízórai Projekt

  Az Alapítvány 15 éves évfordulóján elérkezettnek láttuk az időt, hogy belekezdjünk egy rég dédelgetett álmunk megvalósításába. Ez a TÍZÓRAI PROJEKT, aminek célja, hogy a kongói kisdiákok teli hassal vágjanak neki a tanulásnak. Kapcsolódj be Te is!

  befejezett projekt

 9. Global Talent
  Global Talent

  Tehetséges kongói diákok támogatása magyarországi felsőfokú tanulmányaik végzésében.

 10. Diáktámogatási Program
  Diáktámogatási Program

  Havi 2900 Ft egy afrikai gyermeknek a nyomorból való kitörés esélyét, azaz a tanulás lehetőségét jelenti. Ismerd meg diáktámogatási programunkat!

Items 1-10 of 15

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Afrikáért Alapítvány 2018. Minden jog fenntartva