Támogass most!

Simba projekt - Kerítés az Árvaházhoz

Jelenleg: 4 000,00 Ft Cél: 700 000,00 Ft0%
1 000,00 Ft
Egységnyi ajánlott adomány:
1 000,00 Ft

Szeretnénk egy fél méter vastag, és 3 méter magas téglafal kerítést építeni, amely teljes biztonságot nyújt gyermekeinknek és ellenáll az időjárási viszontagságoknak is. Segíts te is, hogy biztonságban tudhassuk árváinkat!

2008-ban magunkhoz vettünk 11 árva gyermeket, vállalva a róluk való gondoskodást. A La Providence Árvaház Kongóban, Kinshasában található, ahol köztudottan rossz a közbiztonság, sajnos gyakoriak a betörések és lopások. 2009-ben úgy döntöttünk, hogy körülkerítjük az árvaházat. Sajnos, a szűkös anyagi keretek miatt, csak egy könnyűszerkezetes kerítést engedhettünk meg magunknak, azonban mi örültünk neki, hiszen így nagyobb biztonságban tudhattuk gyermekeinket. Azóta többször megjavíttattuk, felújíttattuk, azonban 2016 őszén egy nagy vihar szörnyű károkat okozott.

Alapítványunk a támogatók segítségével azonnali gyűjésbe kezdett, ahol nagyjából 800.000 forint gyűlt össze, ám ez még nem volt elég az építkezés megkezdéséhez. Kedves önkéntesünk, Anna, akinek elszántságáról és sikeres missziójáról már többször írtunk Nektek, tettrekész módon lépett közbe: hogy minél előbb elkezdhessük az építkezést, decemberben önálló, célirányos gyűjtésbe kezdettSimba projekt néven!

>>  http://animanna.blog.hu/2017/12/10/simba_projekt_892 <<

Boldogan írjuk, hogy támogatóink és Anna olvasóinak összefogásával összegyűlt annyi pénz, hogy 2017 decemberében ELKEZDŐDHETETT A KERÍTÉSÉPÍTÉS! :)

Alapítványunk 15 éves fennállása alatt folyamatosan új célokat jelöl ki, majd apránként és kitartóan halad azok megvalósításáig. Ez most sincs másképp, lépésről lépésre szeretnénk felépíteni a kerítést!

Most arra gyűjtünk, hogy a legszükségesebb szakaszon egy 3 méter magas, 28 méter hosszú, vasoszlopokkal erősített kerítést építsünk az árvaház köré. Ez mind az ártó szándékú emberek elől, mind a nagy viharoktól védené a gyerekeket.

Itt láthatjájok a különbséget:

Ehhez a masszív téglakerítéshez 2700 dollárra azaz közel 700.000 FT-RA VAN SZÜKSÉG!

Ez tudjuk, óriási összeg, de nagyon fontos a sok szükséges fejlesztendő dolog mellett! A kerítés közel 2800 téglát emészt fel, megépítéséhez sok cementre, vakolatra és a három munkás munkadíjára is szükség lesz, de tudjuk, Veled ez is sikerülhet!

Talán nem is gondolnád, milyen sokat jelent a segítséged:

  • 1000 Ft-ból 4 darab téglát adományozhatsz a kerítéshez!
  • 5000 Ft-ból 20 darab építőkockát vásárolhatsz meg,
  • 20000 Ft-ból pedig egy jelentős szakaszát garantálhatod az árváházi kerítésnek!

Most ugyan az árvaház megrongálódott kerítéséről láthattál képeket, de hadd büszkélkedjünk el nektek annak belsejével, a csodaszép kerttel is, amely árvánk, Nzuzi, becenevén Denzu munkájának eredménye. Mindezt a szépséget tudnánk megőrizni a Ti segítségetekkel… Kérjük, segítsetek!

Hálásan köszönjük segítségedet kongói árváink nevében is!Afrikáért Alapítvány 2018. Minden jog fenntartva