Támogass most!

Rólunk írták

  • Szeretlek Magyarország

    A főváros, Kinshasa Munganga nevű szegénynegyedében működik egy magyarok által fenntartott árvaház és iskola. Az árváknak ellátást, a hátrányos helyzetű gyerekeknek pedig oktatást biztosítanak, hogy kitörjenek nehéz sorsukból. A gyerekeket magyar adományozók segítik, akikkel leveleken keresztül tartják a kapcsolatot. A kongói gyerekek pedig nem tudnak elég hálásak lenni.

  • Szabó Edit

    Szép napot Mindenkinek! Úgy 30 évvel ezelőtt volt szerencsém 6 hetet tölteni Tanzániában. Míg élek, nem felejtem el. Azóta vagyok rajongó, és igyekszem figyelemmel kísérni a történéseket. Örülök hogy Rátok találtam, már részt vettem 1-2 rendezvényeteken, és igyekszem lehetőségeimhez képest támogatni a programokat. Ha épp máshogy nem, hát sok-sok FB-os megosztással. :-) További sok sikert, kitartást, és sok-sok mosolygós afrikai arcocskát kívánok!! Üdvözlettel Szabó Edit Ui: várom a karácsonyi csomag akciót! :-)

  • M.K.

    Klára, mi az, ami tetszik Neked az alapítványnál?-kérdeztük. Az alapelképzelés, hogy a gyerekek tanulását támogatja; illetve, hogy igyekszik praktikus, gyakorlati ismereteket is adni. Hogy nem hangzatos célokat, hanem kisebb, de elérhető, megvalósítható célokat tűz ki, és ezeket el is éri.-válaszolta Klára.

Afrikáért Alapítvány 2018. Minden jog fenntartva