10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2015. március 25.Ismerjük egymást?

A Norvég Civil Támogatási Alap segítségével új projektet indítottunk, amelynek átfogó célja az iskolai környezet elfogadóbbá, toleránsabbá tétele az ott tanulók és dolgozók szemléletének és gondolkodásmódjának formálásával.

2015. március 24.Egy mozgássérült nagylány esélyt kapott a...

Nem rég támogatókat kerestünk egy kongói diákunk számára. Most friss hírek és képek érkeztek róla, ezeket osztjuk meg Veletek!

2015. március 17.7,3 millió gyermek nem jár iskolába Kongóban

Új kutatás látott napvilágot, miszerint a kongói gyerekek közel egyharmada nem részesül semmilyen oktatásban.

2015. március 12.1 % - Adózni muszáj, de segíteni kiváltság!

Az Afrikáért Alapítvány non-profit szervezetként 1%-os felajánlásokat fogadhat. Összefoglaltuk KINEK, MIÉRT és HOGYAN juttathatja el adója 1%-át az alapítványunkon keresztül. Köszönjük!

Projektek Legfrissebb projektjeink

A VÁGYAIK ugyanazok... a lehetőségeik NEM!

Kérjük, támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával az Afrikáért Alapítványt! Varázsoljunk együtt mosolyt az afrikai szegény gyermekek arcára!

Diáktámogatási Program Tanzániában

Az Afrikáért Alapítvány fő célkitűzése a hosszú távú, maradandó segítségnyújtás az afrikai emberek életében. E cél elérése érdekében társultunk a Maasai Foundation-nel, amely a tanzániai-kenyai határon fekvő Namanga faluban dolgozik a diákok és árvák megsegítésén. Az ottani tehát egyben...

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból