10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2016. május 13.Út a fejlődéshez - az útépítés, a...

A Kongói Demokratikus Köztársaságban az évtizedeken át tartó háborús konfliktusok a közlekedés és az infrastruktúra súlyos elhanyagoltságához vezettek. Az országban a megfelelő úthálózat hiánya miatt sok vidéki térségből lehetetlen szárazföldön megközelíteni a fővárost, a vízi...

2016. május 05.A „Segíteni kiváltság!" ünnepe

Tölts velünk egy afrikai hangulatú estet! Mikor? 2016. június 9-én, csütörtökön 18 órától. Hol? A MagNet Házban(Bp., Andrássy út 98.).

2016. május 03.A kongói egyetem világa

André, több magyar támogatónak köszönhetően most első éves hallgató a kongói egyetemen. Megkérdeztük, hogy hogyan érezte magát az első szemeszterben. Továbbá itt szeretnénk gratulálni neki, hiszen túl van az első vizsgákon.

2016. április 08.1 % - Adózni muszáj, de segíteni kiváltság!

Az Afrikáért Alapítvány non-profit szervezetként 1%-os felajánlásokat fogadhat. Összefoglaltuk KINEK, MIÉRT és HOGYAN juttathatja el adója 1%-át az alapítványunkon keresztül. Köszönjük!

Projektek Legfrissebb projektjeink

Segíts, hogy kőtőrőből könyvelő lehessek!

Jelenleg 21 éves vagyok, általános és középiskolás éveimet a College Othnielben, az Afrikáért Alapítvány kongói iskolájában töltöttem, most pedig egyetemre szeretnék járni és diplomát szerezni, majd könyvelőként dolgozni. Kérlek, támogasd egyetemi tanulmányaimat, hogy egy szegény kőtörő...

DIÁKTÁMOGATÁS PROGRAM

HAVI 2900 FT EGY AFRIKAI GYEREKNEK A NYOMORBÓL VALÓ KITÖRÉS ESÉLYÉT, AZAZ A TANULÁST LEHETŐSÉGÉT JELENTI. TE LE TUDSZ MONDANI EGY ÉTTERMI VACSORÁRÓL A KEDVÉÉRT?

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból