10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2017. szeptember 20.Elnökünk vezényletével kezdődött a tanév!

A College Othnielben hivatalosan is elstartolt a 2017/18-as tanév. Alapítványunk elnöke, France Mutombo is Kinshasába utazott és mindent előkészített a sikeres tanévkezdéshez.

2017. szeptember 12.A Nyelvparádé nálunk már hagyomány!

Már hagyománynak számít alapítványunk életében, hogy az őszt a Nyelvparádén kezdjük. Idén 18. alkalommal került megrendezésre szeptember 8-10. között az esemény

2017. szeptember 08.Hajrá lányok! - A jövő kulcsa az oktatás

Nemrég felfigyeltünk egy érdekes tanulmányra, amely azt vizsgálta, hogyan lehet javítani a lánygyermekek hozzáférési esélyeit és eredményeit az oktatásban, mindezt Kongó 8 különböző vidéki tartományában. Hogy eredményes volt-e a projekt? Az alábbi írásban olvashatjátok.

2017. augusztus 29.Irodát nyitottunk Kinshasában!

Örömmel írjuk nektek, hogy 15 éves fennállásunk reformötletei közül sikerült egy újabbat valóra váltanunk. Hogy elősegítsük kinti kollégáink munkáját, új irodát nyitottunk Kinshasában.

Projektek Legfrissebb projektjeink

Beszereztük az új varrógépeket!

Fantasztikus hírt szeretnénk megosztani veletek! Nem egész 3 hónapja kezdtünk bele az adománygyűjtésbe, ám máris megvehettük a varrógépeket a gyerekeknek! Szeretnénk megköszönni Nektek!

Ismerd meg új ösztöndíjasunkat, Mondjét!

Ki ez a mosolygós leányzó a képen? Hadd mutassuk be nektek volt diákunkat, Mondje Ghoda Fatou-t, aki korábbi örökbefogadó szülei segítségével ösztöndíjasunk lesz a kinshasai egyetemen!

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból