10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2014. november 24.Tshava szakmai gyakorlaton volt

Az alapítvány patronálásában álló afrikai fiatalember orvosi egyetemre jár Kinshasában, legutóbbi vizsgaeredményei szerint ő lett a legjobb tanuló az évfolyamon. Köszönjük támogatóinak, akik segítenek, hogy egy álom valóra válhasson.

2014. november 22.Margó önkéntesünk kemencét épített Afrikában

Margó önkéntesünk októberben utazott Tanzániába, terveihez híven már meg is építette magyar kemencéjét, Dr. Kabati árvaházának lakói friss muffint fogyaszthattak desszertként. A sütő az iskola mellett található, alkalmas kenyér, sütemény és sok más finomság elkészítéséhez.

2014. november 19.Humanitárius turistáink első napjai

Ismerkedés, találkozás, munka, fekete szempár, maradandó élmény...

2014. november 06.Tanzániai diákok támogatása

Ismerd meg a Maasai Academy-t, Dr. Kabati árvaházát és a barna egyenruhás kisiskolásokat!

Projektek Legfrissebb projektjeink

Földön ülve, 35 fokos melegben kényelmetlen tanulni!

Hozzá szeretnél járulni, hogy a diákjaink az új termeket padokkal, székekkel együtt használhassák? Támogass minket! Bankszámlaszámunk: 11713005-20378846. A megjegyzésben, és közleményben legyetek kedvesek feltüntetni az "iskolai berendezések" szavakat. "Nem tudom mi...

Diáktámogatási Program Tanzániában

Az Afrikáért Alapítvány fő célkitűzése a hosszú távú, maradandó segítségnyújtás az afrikai emberek életében. E cél elérése érdekében társultunk a Maasai Foundation-nel, amely a tanzániai-kenyai határon fekvő Namanga faluban dolgozik a diákok és árvák megsegítésén. Az ottani tehát egyben...

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból