10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2015. augusztus 26.Fantasztikus Afrikai Napoknak nézünk elébe

Töltsünk együtt szeptember 11-12-13-án egy felhőtlen hangulatú hosszú hétvégét a Millenárison! Ízelítő a programból: pörgős tánclépések, dobritmusok, ínycsiklandó ételek, kézműves gyermeksarok és globális problémákról szóló előadások.

2015. augusztus 26.Petra az ugandai Miryante Árvaházban járt

Bujtás Petra volt gyakornokunk, tanzániai önkéntesünk ezúttal Ugandába látogatott el, angolt és technikát tanított az árvaház gyermekeinek. Az Afrikáért Alapítvány játékokat és pólókat küldött a rászorulóknak.

2015. augusztus 24.Pezsgőzz velünk Szilveszterkor Kongóban!

Unod már a sok karácsonyi bejglit? Egyél bio banánt! Kongóban akár ezt is megteheted velünk, és a térdig érő hó helyett akár igazi trópusi esőt is kaphatsz a nyakadba! Mindezt az idei humanitárius turizmus utunkon december 28. – január 7. között.

2015. augusztus 24.A víz világhete Stockholmban

A világ minden tájáról érkezett szakember Stockholmba, a World Water Week, azaz a Víz Világhete eseményre, amely idén 2015 augusztus 23- 28 között kerül megrendezésre Svédországban, immár 25- alkalommal. A hét fő témája idén a „Víz a Fejlődésért”.

Projektek Legfrissebb projektjeink

A mozgássérült nagylány támogatókat keres

Nkanga Nzumba Candy halmozottan hátrányos helyzetű lány. Családja nagyon szegény, sok testvére van. Emellett mindkét lábára rokkant. Candynek lassan egy éve követjük kiemelt figyelemmel a sorsát. Elkezdte a szépségápoló tanfolyamot eddigi támogatóinknak köszönhetően, azonban további...

Vízibility mindenkinek – Afrika és Magyarország...

NEFE, Milleniumi Fejlesztési Célok, EYD. Olyan kifejezések, amelyek a legtöbb magyar állampolgár számára ismeretlenek. A 2015-ös év, az az év amikor ezek a kifejezések összefonódnak, ezért kötelességünknek érezzük az erről történő tájékoztatást.