15 év!

Alapítványunk immár 15 éve munkálkodik azért, hogy Afrikában hátrányos helyzetű gyermekek számára egy élhetőbb jövő lehetőségét biztosítsa. Mára kongói, tanzániai és etióp partnereinkkel együttműködve, évente több mint 500 gyermeket veszünk pártfogásunkba. 15 éves fennállásunkat megünnepelve nekivágunk egy új, nagyszabású projektnek az egészségügyi tevékenységünk újraértelmezésével és új alapokra helyezésével.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2017. december 13.Tshava Magyarországra érkezik!!!

Óriási hírünk van számotokra! Alapítványunk legelső egyetemistája, a júliusban orvosi diplomát szerző Tshava Tona hamarosan Magyarországra érkezik! Szívesen találkoznál kongói büszkeségünkkel, akár egy délután erejéig? Most erre is lehetőséged nyílik!

2017. december 08.Adományok kézbesítve

Mindig nagy örömünkre szolgál, amikor magánemberek vagy csoportok azzal keresnek meg minket, hogy szeretnének adományozni a kongói iskolásainknak és óvodásainknak. Idén a Megyeri Úti Általános Iskola szerette volna kijuttatni csodaszép iskolaszereit nebulóink számára.

2017. november 29."Bonjour, Madame Anne!" :)

Kedves és talpraesett önkéntesünk, Anna immár harmadik hetét tölti a kongói fővárosban, Kinshasában. Hogy hogyan telt első napja az iskolában? Erről mesél nektek részletesen az alábbiakban.

2017. november 24.HATALMAS KÖSZÖNETTEL TARTOZUNK NEKTEK! :)

November 7-én kongói diákjaink tízóraijára gyűjtő kampányba kezdtünk a NIOK Alapítvány segítségével. Nem várt, álomszerű és megindító siker ért minket. Nem csak összegyűlt, de segítségeteknek hála jóval túl is szárnyaltuk a megálmodott összeget. Nagyon szépen köszönünk minden segítséget!

Projektek Legfrissebb projektjeink

Számítógépeket a gyerekeknek!

Naprakész informatika órával és ÚJ SZÁMÍTÓGÉPEKKEL MEGÖRVENDEZTETNI A KONGÓI GYERMEKEKET? Segítségeddel most ez is lehetséges! Ismerd meg legújabb projektünket!

Fogadj örökbe Etiópiában!

Azt mondják, ahol nagy a szükség, ott közel a segítség is... Boldog szívvel jelentjük be, hogy egy új együttműködés keretében Alapítványunk lehetőséget kapott 10 nehéz sorsú etióp gyermek felkarolására! A leírásra kattintva megismerhetitek az etióp EOC-CFAO szervezetet és azt is...

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból