10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2016. június 16.Az oktatási rendszer fejlesztési...

A Kongói Demokratikus Köztársaság gazdasági, társadalmi és kulturális fejlődésének egyik elsődleges eszköze egy hatékony oktatási rendszer megteremtése és működtetése. Ennek megvalósításához egy jól kidolgozott, az állami közpénzek optimális felhasználását magában foglaló, egységes...

2016. június 13.Szeretsz jót tenni másokkal?

Vajon miért támogatnak a magyarok egy-egy jó ügyet? Erre a kérdésre keressük a választ a Te segítségeddel. Kérjük, szánj 2-3 percet a kérdések megválaszolására, hogy munkánkat hatékonyabban végezhessük.

2016. június 13.Támogatóinkat ünnepeltük

„Segíteni kiváltság!” – ennek az érzésnek a bűvöletében töltöttünk el egy csodás estét június 9-én, a MagNet Közösségi Ház belső udvarában.

2016. június 10.Szakmai gyakorlati lehetőség

Szeretnél egy fiatalos, dinamikus csapat része lenni? Érdekel egy Közép-Afrikával foglalkozó civil szervezet munkássága? Becsatlakoznál a nemzetközi fejlesztés világába? Jelentkezz hozzánk gyakornoknak!

Projektek Legfrissebb projektjeink

Segíts, hogy kőtőrőből könyvelő lehessek!

Jelenleg 21 éves vagyok, általános és középiskolás éveimet a College Othnielben, az Afrikáért Alapítvány kongói iskolájában töltöttem, most pedig egyetemre szeretnék járni és diplomát szerezni, majd könyvelőként dolgozni. Kérlek, támogasd egyetemi tanulmányaimat, hogy egy szegény kőtörő...

DIÁKTÁMOGATÁS PROGRAM

HAVI 2900 FT EGY AFRIKAI GYEREKNEK A NYOMORBÓL VALÓ KITÖRÉS ESÉLYÉT, AZAZ A TANULÁST LEHETŐSÉGÉT JELENTI. TE LE TUDSZ MONDANI EGY ÉTTERMI VACSORÁRÓL A KEDVÉÉRT?

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból