15 év!

Alapítványunk immár 15 éve munkálkodik azért, hogy Afrikában hátrányos helyzetű gyermekek számára egy élhetőbb jövő lehetőségét biztosítsa. Mára kongói, tanzániai és etióp partnereinkkel együttműködve, évente több mint 500 gyermeket veszünk pártfogásunkba. 15 éves fennállásunkat megünnepelve nekivágunk egy új, nagyszabású projektnek az egészségügyi tevékenységünk újraértelmezésével és új alapokra helyezésével.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2018. február 12.Adjunk 1 % esélyt egy élhető jövőért!

Az Afrikáért Alapítvány közhasznú szervezetként 1 százalékos felajánlásokat fogadhat. Támogasd az afrikai diákokat az alapítványunkon keresztül. Köszönjük!

2018. február 12.Ismerjétek meg gyakornokunkat, Kalocsay...

Kalocsay Noémi kiváló és mindig precíz munkával fél éven keresztül segítette Alapítványunkat. A következő félévben Spanyolországban folytatja tanulmányait, így csak távmunka formájában tud majd támogatni minket. Olvassátok el ezt a rövid interjút tapasztalatairól és jövőbeli terveiről!

2018. február 09.Újra Afrika Expo!

Alapítványunk idén is képviselteti magát a legjelentősebb hazai Afrikával kapcsolatos rendezvényen, az Afrika Expón. Tartsatok velünk 2018-ban is, ünnepeljük meg együtt az afrikai kontinens varázslatos világát!

2018. február 06.Véget ért Anna kongói missziója…

Két tartalmas és megannyi élménnyel teli hónap után Békefi Anna szerencsésen hazaérkezett Magyarországra. Kíváncsiak vagytok Anna egyik legutolsó pillanatára Kongóban? Ha igen, tekintsétek meg aktualitásunkat!

Projektek Legfrissebb projektjeink

Simba projekt - Kerítés az árvaházhoz!

Másfél éve komoly gyűjtésbe kezdtünk, hogy helyrehozzuk árváink hirtelen megrongálódott kerítését. Kongói önkéntesünk, Anna most egy nem mindennapi ötlettel állt elő, így képzeljétek, végre elkezdődhetett az építkezés! Kérjük, most Te is segíts! Építsük újjá a kerítést, téglánként!

Számítógépeket a gyerekeknek!

Naprakész informatika órával és ÚJ SZÁMÍTÓGÉPEKKEL MEGÖRVENDEZTETNI A KONGÓI GYERMEKEKET? Segítségeddel most ez is lehetséges! Ismerd meg legújabb projektünket!

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból