10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2017. június 17.Európai Fejlesztési Napok- Minta szervezet...

Az Európai Fejlesztési Napokat 2006 óta minden évben megrendezi az Európai Bizottság. A közel 6000 főt egybegyűjtő esemény a világ legsürgetőbb kihívásait tárgyalja meg.

2017. június 16.Hatalmas örömhír - meg sem áll a Tízórai...

Izgatottan osztjuk meg veletek a hírt, hogy Tízórai projektünk a próbahét után is folytatódik a College Othnielben! Azaz minden kisiskolás finom tízórait fog kapni egészen a tanév végéig!

2017. június 12.Tegyünk közösen a gyermekmunka ellen

Ma van a gyermekmunka elleni nemzetközi világnap. Hogy mennyire aktuális problémáról beszélünk a mai napig, nem lehet eléggé hangsúlyozni. Szeretnéd tudni, mit tehetsz ellene? Krajnik Ildikó cikke segít ennek utánajárni.

2017. június 02.Nyílt nap a College Othnielben!

A múlt héten Nyílt Napot tartottunk az iskolánkban! Mariann izgalmas programsorozatán át bemutathattuk a szülőknek, mi az, amit iskolánk nyújt és hozzátesz gyermekeik fejlődéséhez.

Projektek Legfrissebb projektjeink

Nélkülözhetetlenek az új varrógépek!

Gondoltad volna, hogy ezt a csodaszép ruhát a saját kezeikkel készítették a gyerekek? Az Iskolánk szabás-varrás szakosztályába járó diákok már egészen kiskoruktól fogva ismerik a varrógépeket és ami nagyon fontos, őszinte örömüket lelik a ruhakészítésben.

Segíts, hogy újjáépítsük árvaházunk kerítését!

Szeretnénk egy fél méter vastag, és 3, méter magas téglafal kerítést építeni, amely teljes biztonságot nyújt gyermekeinknek és ellenáll az időjárási viszontagságoknak is. Ehhez közel 1 millió forintra lenne szükségünk. Segíts te is, hogy biztonságban tudhassuk árváinkat! Köszönjük!

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból