10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2017. augusztus 16.Gratulálunk Dr. Tshava Tona!

Több évnyi kitartás és megfeszített munka, szorgalom meghozta gyümölcsét! Egykori kongói diákunk, Tshava megszerezte a doktori címét. Teljes szívből gratulálunk Neki!

2017. augusztus 09.Szorgosan pótolnak kisdiákjaink!

Ti mivel töltitek a nyarat? Szorgalmas tanulóink a nyári szünetben sem hagyják ott az iskolapadot, és lelkesen készülnek a következő tanévre!

2017. augusztus 02.Beszámoló Kapolcsról

Visszatértünk Kapolcsról, a 27. Művészetek Völgye Fesztiválról, ahol részvételünk már-már hagyománynak számít. Idén azonban a minden eddiginél nagyobb sikerként könyvelhetjük el ezt a 10 napot! Köszönjük Nektek!

2017. július 20.Kiváló elsőseink ünnepe

Hangos üdvrivalgástól zengett pár napja a College Othniel, és nemhiába! A legügyesebb elsősöket éljenezte az egész iskola!

Projektek Legfrissebb projektjeink

Ismerd meg új ösztöndíjasunkat, Mondjét!

Ki ez a mosolygós leányzó a képen? Hadd mutassuk be nektek volt diákunkat, Mondje Ghoda Fatou-t, aki korábbi örökbefogadó szülei segítségével ösztöndíjasunk lesz a kinshasai egyetemen!

TÍZÓRAI PROJEKT!

Az Alapítvány 15 éves évfordulóján elérkezettnek láttuk az időt, hogy belekezdjünk egy rég dédelgetett álmunk megvalósításába. Ez a TÍZÓRAI PROJEKT, aminek célja, hogy a kongói kisdiákok teli hassal vágjanak neki a tanulásnak. Kapcsolódj be Te is!

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból