10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2017. július 20.Kiváló elsőseink ünnepe

Hangos üdvrivalgástól zengett pár napja a College Othniel, és nemhiába! A legügyesebb elsősöket éljenezte az egész iskola!

2017. július 15.Akár a profik! Elindult a toborzás az...

Megkezdődött a nyári beiratkozási időszak Kongóban, ami nagyon izgalmas, hiszen kiderül, hogy a jövő tanévtől hány új diákot köszönthetünk! Hogyan népszerűsítik kongói munkatársaink a College Othnielt? Úgy, akár a profik!

2017. július 07.Kenyérüzem állt a Tízórai projekt mellé!

Nem is közölhetnénk veletek fantasztikusabb hírt: mérföldkőnek számító Tízórai Projektünkben új partnert köszönthetünk: Kinshasa egyik legnagyobb kenyérüzeme szeptembertől több száz bagettel szeretne hozzájárulni a gyermekek étkeztetéséhez!

2017. július 01.Ez kész is! Jöhet a középiskola! :)

Nagy ünneplés volt a minap a College Othnielben! Hatodikosaink két napos vizsgával zárták az általános iskolát. A szuper videóért és interjúért köszönettel tartozunk kongói munkatársainknak!

Projektek Legfrissebb projektjeink

TÍZÓRAI PROJEKT!

Az Alapítvány 15 éves évfordulóján elérkezettnek láttuk az időt, hogy belekezdjünk egy rég dédelgetett álmunk megvalósításába. Ez a TÍZÓRAI PROJEKT, aminek célja, hogy a kongói kisdiákok teli hassal vágjanak neki a tanulásnak. Kapcsolódj be Te is!

Nélkülözhetetlenek az új varrógépek!

Gondoltad volna, hogy ezt a csodaszép ruhát a saját kezeikkel készítették a gyerekek? Az Iskolánk szabás-varrás szakosztályába járó diákok már egészen kiskoruktól fogva ismerik a varrógépeket és ami nagyon fontos, őszinte örömüket lelik a ruhakészítésben.

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból