10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2017. október 20.Israel első prédikációja

Legkisebb árvánk, Israel körül mindig történik valami izgalmas. A kisfiú nemrég a szomszéd gyerekekkel együtt segített az árvaház kerítésének újjáépítésében, most pedig egy örömteli esemény kapcsán írhatunk róla ismét.

2017. október 16.Október 17. – A szegénység elleni küzdelem...

Tegyünk együtt egy egyenlőbb világért a szegénység elleni küzdelem világnapján.

2017. október 04.…de még mekkora kincsek az ÍRÓGÉPEK!

Többen meglepődve hallják, amikor arról mesélünk, hogy a kongói diákok az informatikát írógépeken tanulják. Pedig ezek az itthon már elavultnak számító eszközök kint nélkülözhetetlenek! De ez még nem minden...

2017. október 03.Éljen a fenntartható fejlődés!

Alapítványunk idén először képviseltette magát a Fenntarthatósági Napon.

Projektek Legfrissebb projektjeink

Fogadj örökbe Etiópiában!

Azt mondják, ahol nagy a szükség, ott közel a segítség is... Boldog szívvel jelentjük be, hogy egy új együttműködés keretében Alapítványunk lehetőséget kapott 10 nehéz sorsú etióp gyermek felkarolására! A leírásra kattintva megismerhetitek az etióp EOC-CFAO szervezetet és azt is...

Beszereztük az új varrógépeket!

Fantasztikus hírt szeretnénk megosztani veletek! Nem egész 3 hónapja kezdtünk bele az adománygyűjtésbe, ám máris megvehettük a varrógépeket a gyerekeknek! Szeretnénk megköszönni Nektek!

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból