10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2017. november 16.Interjú Letitiával, a Global Talent...

Nemrég egy igazán tehetséges kongói diáklánnyal gazdagodott Global Talent Programunk. Ismerjétek meg Letitiát!

2017. november 14.Elindult Anna kongói missziója! :)

Bizony, ez így igaz! :) Újabb magyar önkéntest köszönthetünk Kongóban! Anna november 3-án érkezett Kinshasába, ahol 2 hónapot fog eltölteni Alapítványunk önkénteseként! Ismerjétek meg Anna történetét!

2017. november 08.Elindult az AfroMag projekt klubesemény...

Október 6-án megtartottuk AfroMag projektünk első és második, összevont klubeseményét!

2017. november 07.Tízórai projekt az adjukossze.hu-n!!

HALLOTTATOK MÁR A WWW.ADJUKOSSZE.HU-RÓL? A mai napon a NIOK alapítvány jóvoltából ÚJRA ELINDÍTJUK A TÍZÓRAI PROJEKTET EZEN A LENYŰGÖZŐ OLDALON! Arra GYŰJTÜNK, hogy kisdiákjaink januártól ismét tízóraizhassanak kongói iskolánkban! Te is segítesz?

Projektek Legfrissebb projektjeink

Számítógépeket a gyerekeknek!

Naprakész informatika órával és ÚJ SZÁMÍTÓGÉPEKKEL MEGÖRVENDEZTETNI A KONGÓI GYERMEKEKET? Segítségeddel most ez is lehetséges! Ismerd meg legújabb projektünket!

Fogadj örökbe Etiópiában!

Azt mondják, ahol nagy a szükség, ott közel a segítség is... Boldog szívvel jelentjük be, hogy egy új együttműködés keretében Alapítványunk lehetőséget kapott 10 nehéz sorsú etióp gyermek felkarolására! A leírásra kattintva megismerhetitek az etióp EOC-CFAO szervezetet és azt is...

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból