15 év!

Alapítványunk immár 15 éve munkálkodik azért, hogy Afrikában hátrányos helyzetű gyermekek számára egy élhetőbb jövő lehetőségét biztosítsa. Mára kongói, tanzániai és etióp partnereinkkel együttműködve, évente több mint 500 gyermeket veszünk pártfogásunkba. 15 éves fennállásunkat megünnepelve nekivágunk egy új, nagyszabású projektnek az egészségügyi tevékenységünk újraértelmezésével és új alapokra helyezésével.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2018. január 09.Várjuk ezt a szép 2018-as évet Veletek!

Az évek során már-már hagyománnyá vált, hogy Elnökünk egy újévi köszöntőt mond mindannyiunk nevében. Most épp kongói iskolánkból küldte üzenetét, fogadjátok sok szeretettel! :)

2018. január 01.Andre és Anna: egy igazi csapat!

December 14-16. között egy izgalmas turisztikai konferenciát rendeztek Kinshasában, amelyen kedves önkéntesünk, Anna és kongói egyetemistánk, Andre is részt vett! Olvassátok el a részleteket!

2017. december 22.Ez aztán a karácsonyi évzárás! :)

Hatalmas öröm volt számunkra, hogy idén a karácsonyi vacsorát büszkeségünk, a nemrég orvosi diplomát szerzett Tshava társaságában tölthettük. Reméljük, hogy élményekben gazdag és hasznos időszak áll előtte Magyarországon.

2017. december 19.Tshava Budapesten!! :)

Amiről néhány hete még csak álmodtunk, most valósággá vált! Tegnap a budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren köszönthettük Tshavát, Alapítványunk első, júliusban orvosi diplomát szerző egyetemistáját!!

Projektek Legfrissebb projektjeink

Simba projekt - Kerítés az árvaházhoz!

Másfél éve komoly gyűjtésbe kezdtünk, hogy helyrehozzuk árváink hirtelen megrongálódott kerítését. Kongói önkéntesünk, Anna most egy nem mindennapi ötlettel állt elő, így képzeljétek, végre elkezdődhetett az építkezés! Kérjük, most Te is segíts! Építsük újjá a kerítést, téglánként!

Számítógépeket a gyerekeknek!

Naprakész informatika órával és ÚJ SZÁMÍTÓGÉPEKKEL MEGÖRVENDEZTETNI A KONGÓI GYERMEKEKET? Segítségeddel most ez is lehetséges! Ismerd meg legújabb projektünket!

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból