10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2015. július 06.Keress Minket Kapolcson, a Művészetek...

2015. július 28-án(kedd) és 31-én(péntek) megtalálhatod Alapítványunk standját a Momentán udvarban, Kapolcson, a Művészetek Völgyében. Mind a két napon 10 és 18 óra között kreatív programokkal készülünk.

2015. július 01.Tisztább Jövő Anya és Gyermeke Számára

“Amíg nem működött a szivattyú, egy ingoványos területről kellett hordanunk a vizet. A tiszta víz hatalmas változást jelent.” /Nadia/

2015. június 24.Legfontosabb programunk: Fogadj örökbe!

Hihetetlen, de igaz: csak Kongóban 4 millió árva él, közülük 200 ezer az utcán. 10 gyermekből csak 4 jár iskolába. Mit tehetsz Te, hogy ez a szám növekedjen? Fogadj örökbe!

2015. június 15.Afrikai gyermekek helyzete az oktatás...

Mi nehezíti az oktatás elterjedését? Bujtás Petra, volt gyakornokunk és tanzániai önkéntesünk írásából megtudhatjuk, hogy milyen az afrikai oktatás helyzete általában.

Projektek Legfrissebb projektjeink

A mozgássérült nagylány támogatókat keres

Nkanga Nzumba Candy halmozottan hátrányos helyzetű lány. Családja nagyon szegény, sok testvére van. Emellett mindkét lábára rokkant. Candynek lassan egy éve követjük kiemelt figyelemmel a sorsát. Elkezdte a szépségápoló tanfolyamot eddigi támogatóinknak köszönhetően, azonban további...

Vízibility mindenkinek – Afrika és Magyarország...

NEFE, Milleniumi Fejlesztési Célok, EYD. Olyan kifejezések, amelyek a legtöbb magyar állampolgár számára ismeretlenek. A 2015-ös év, az az év amikor ezek a kifejezések összefonódnak, ezért kötelességünknek érezzük az erről történő tájékoztatást.

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból