10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2017. május 22.Indul a TÍZÓRAI PROJEKT!

Az Afrikáért Alapítvány régóta dédelgetett álma valósulhat most meg. Kongóban tartózkodó kolléganőnk, Mariann vezeti az akciót, őt kérdeztük a részletekről!

2017. május 16.Egészségnap a College Othnielben

Emlékeztek diákéveitek Sportnapjaira, amikor változatos játékokkal és sportprogramokkal készültek nektek tanáraitok? Hasonlóra került sor május 8-án Iskolánkban is, amikor megrendezték a "Marche de la Sante" azaz az “Egészség menete” rendezvényt.

2017. május 11.Egyre népszerűbb a Global Talent!

A jelenleg Magyarországon tanuló kongói diákok, Christian és Divin mellett a következő tanévtől szeretnénk növelni a felsőoktatási programban résztvevő tehetségek számát, ennek érdekében folyamatosan zajlik az újabb érdeklődők felkutatása Kongóban.

2017. május 10.Adó 1 százalék felajánlás

Az Afrikáért Alapítvány közhasznú szervezetként 1 százalékos felajánlásokat fogadhat. Támogasd az afrikai diákokat az alapítványunkon keresztül. Köszönjük!

Projektek Legfrissebb projektjeink

Segíts, hogy újjáépítsük árvaházunk kerítését!

Szeretnénk egy fél méter vastag, és 3, méter magas téglafal kerítést építeni, amely teljes biztonságot nyújt gyermekeinknek és ellenáll az időjárási viszontagságoknak is. Ehhez közel 1 millió forintra lenne szükségünk. Segíts te is, hogy biztonságban tudhassuk árváinkat! Köszönjük!

Orvos szeretnék lenni

Egy Afrikában, Kongóban élő árva fiúnak keresünk támogatókat orvosi egyetemi tanulmányainak folytatásához! Ahhoz, hogy Tshava a 6. évet is sikerrel folytathassa, további támogatókat keresünk! Az is nagy segítség, ha valaki a tandíj egy részét vállalja. Több támogató esetén ugyanis a...

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból