10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2014. október 14.Kongói beszámoló

"Az árvaház lakói, elfogultság nélkül állíthatom, hogy jó gyerekek, tisztelettudóak, alkalmazkodnak a körülményekhez, mindegyik gyermek csiszolatlan gyémánt."

2014. szeptember 17.Véget értek a 2014-es Afrikai Napok

Immáron negyedik alkalommal rendeztük meg a Nyelvparádé társrendezvényeként az Afrikai Napokat.

2014. szeptember 10.Új fedél kerül a 11 árva gyermek feje fölé

Az árvaház épülete lakható volt, de a körülmények nem voltak elfogadhatóak a gyerekek számára egészségügyi- és biztonsági szempontból. Nagy örömünkre már elkezdődtek az árvaház felújítási munkálatai.

2014. szeptember 04.Hírek az eboláról

Az elmúlt hónapokban az ebola-járvány átvette az irányítást az Afrikáról szóló híradások felett. A helyzet súlyossága valós és nem elhanyagolható, mindazonáltal tanácsos óvakodni a sokszor „félinformációkon alapuló” és már-már hisztérikus ítélkezésekről.

Projektek Legfrissebb projektjeink

Földön ülve, 35 fokos melegben kényelmetlen tanulni!

Hozzá szeretnél járulni, hogy a diákjaink az új termekben padokkal, székekkel együtt kezdhessék meg szeptemberben az iskolát? Támogass minket! Bankszámlaszámunk: 11713005-20378846. A megjegyzésben, és közleményben legyetek kedvesek feltüntetni az "iskolai berendezések"...

Ismerjük egymást? - Interaktív projekt a nyitottabb...

A Norvég Civil Támogatási Alap segítségével új projektet indítunk, melynek átfogó célja az iskolai környezet elfogadóbbá, toleránsabbá tétele az ott tanulók és dolgozók szemléletének és gondolkodásmódjának formálásával.

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból