10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2014. július 18.Candy öröme

Sikerült az érettségi!

2014. július 04.Otthon, édes otthon

A La providence Árvaház történetének áttekintés 2008 és 2014 között. Döbbenetes átváltozás árváink otthonában! Köszönjük a támogatást!

2014. július 03.POTTYANJ AZ EGZOTIKUS FÖLDRÉSZ KÖZEPÉBE!

IV. Afrikai Napok a Nyelvparádén mellett 2014. szeptember 12-13-14., MILLENÁRIS TEÁTRUM

2014. június 27.Megérkeztek a tyúkok a La Providence...

Elkészült önkéntesek mini-projektje! Befejeződtek a La Providence árvaház udvarára épülő tyúkudvar munkálatai és a "lakók" már rakják a tojásokat.

Projektek Legfrissebb projektjeink

Papa Moise árvái

Április végén sajnos, szomorú esemény történt. Meghalt a Colliege Othniel és a La Providence Árvaház igazgatója; Papa Moise. Az 57 éves férfi maga után hagyta gyermekeit és feleségét, akik támogatásra szorulnak. Papa Moise-nak sokat köszönhetünk, vele egy pótolhatatlan munkatársat és...

La Providence árvaház, az Afrikáért Alapítvány...

Az Afrikáért Alapítvány a kinshasai Ngaliema kerület Munganga negyedében, a főváros egyik nyomortól legjobban sújtott negyedében tevékenykedik immár több mint 12 éve. Ezen a területen az árva gyermekek száma különösen magas. A nyomornegyedben élő összes árván sajnos egyelőre nincs...

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból