Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Tekintse meg aktualitásainkat

Sikerült a pad projekt!- Új padok az Iskolánkban

2017. április 17.

A tavalyi évben új iskolapadok megvásárlásához kértük a segítségeteket. Örömmel jelentjük be, hogy a College Othniel iskolásai megkapták a frissen vásárolt padokat, amelyeket a Ti felajánlásaitokból finanszíroztunk. Hálásan köszönjük!

További információk

France szülői értekezlete a College Othnielben

2017. április 15.

Alapítványunk elnöke, France Mutombo márciusban Kongóba utazott, újfent rengeteg tervvel és elképzeléssel Iskolánk fejlesztésével kapcsolatban. France missziója végén egy a Kongóban cseppet sem általánosnak számító szülői értekezletet tartott.

További információk

Új magyar munkatárs a College Othnielben

2017. április 12.

Varga Mariann március közepén érkezett meg Kinshasa-ba, ahol 7 hónapot tölt majd az Afrikáért Alapítvány munkatársaként. A 26 éves közgazdász lány érkeztével számos új ötletet kívánunk megvalósítani Kongóban, hozzájárulva ezzel a helyi oktatási, szociális és gazdasági helyzet fejlesztéséhez.

További információk

Tshava Tona - Éjjel-nappal a sebészeten

2017. április 11.

Tshava, a College Othniel egykori kiváló diákja méltán vált kongói árváink számára követendő példaképpé. Jólelkű, gondoskodó, bölcs és idén fordulóponthoz ér, Dr. Tshava Tona válik belőle.

További információk

Esztergomi látogatás a Víz világnapján

2017. március 30.

Az Afrikáért Alapítvány és az esztergomi Duna Múzeum ismét közös rendezvényen van túl. A Víz világnapja alkalmából tartottunk előadást az érdeklődőknek.

További információk