Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Tekintse meg aktualitásainkat

Tshava Magyarországra érkezik!!!

2017. december 13.

Óriási hírünk van számotokra! Alapítványunk legelső egyetemistája, a júliusban orvosi diplomát szerző Tshava Tona hamarosan Magyarországra érkezik! Szívesen találkoznál kongói büszkeségünkkel, akár egy délután erejéig? Most erre is lehetőséged nyílik!

További információk

Adományok kézbesítve

2017. december 08.

Mindig nagy örömünkre szolgál, amikor magánemberek vagy csoportok azzal keresnek meg minket, hogy szeretnének adományozni a kongói iskolásainknak és óvodásainknak. Idén a Megyeri Úti Általános Iskola szerette volna kijuttatni csodaszép iskolaszereit nebulóink számára.

További információk

"Bonjour, Madame Anne!" :)

2017. november 29.

Kedves és talpraesett önkéntesünk, Anna immár harmadik hetét tölti a kongói fővárosban, Kinshasában. Hogy hogyan telt első napja az iskolában? Erről mesél nektek részletesen az alábbiakban.

További információk

HATALMAS KÖSZÖNETTEL TARTOZUNK NEKTEK! :)

2017. november 24.

November 7-én kongói diákjaink tízóraijára gyűjtő kampányba kezdtünk a NIOK Alapítvány segítségével. Nem várt, álomszerű és megindító siker ért minket. Nem csak összegyűlt, de segítségeteknek hála jóval túl is szárnyaltuk a megálmodott összeget. Nagyon szépen köszönünk minden segítséget!

További információk

Hálásan köszönjük, kedves Hunfalvysok!

2017. november 23.

Diákok, akik receptötleteket gyűjtenek, sütnek-főznek, majd iskolabüfét szerveznek. Mindezt azért, hogy a befolyt összegből egy kongói gyermeket segíthessenek! Ismerjétek meg Ti is őket!

További információk