Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Tekintse meg aktualitásainkat

Gratulálunk Dr. Tshava Tona!

2017. augusztus 16.

Több évnyi kitartás és megfeszített munka, szorgalom meghozta gyümölcsét! Egykori kongói diákunk, Tshava megszerezte a doktori címét. Teljes szívből gratulálunk Neki!

További információk

Szorgosan pótolnak kisdiákjaink!

2017. augusztus 09.

Ti mivel töltitek a nyarat? Szorgalmas tanulóink a nyári szünetben sem hagyják ott az iskolapadot, és lelkesen készülnek a következő tanévre!

További információk

Beszámoló Kapolcsról

2017. augusztus 02.

Visszatértünk Kapolcsról, a 27. Művészetek Völgye Fesztiválról, ahol részvételünk már-már hagyománynak számít. Idén azonban a minden eddiginél nagyobb sikerként könyvelhetjük el ezt a 10 napot! Köszönjük Nektek!

További információk

Kiváló elsőseink ünnepe

2017. július 20.

Hangos üdvrivalgástól zengett pár napja a College Othniel, és nemhiába! A legügyesebb elsősöket éljenezte az egész iskola!

További információk

Akár a profik! Elindult a toborzás az iskolában

2017. július 15.

Megkezdődött a nyári beiratkozási időszak Kongóban, ami nagyon izgalmas, hiszen kiderül, hogy a jövő tanévtől hány új diákot köszönthetünk! Hogyan népszerűsítik kongói munkatársaink a College Othnielt? Úgy, akár a profik!

További információk