Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Tekintse meg aktualitásainkat

Nemzetközi optikai cég látogatott el Alapítványunk kongói iskolájába

2017. március 24.

Az Essilor optikai cég delegációja tett látogatást az Afrikáért Alapítvány kongói iskolájában. A francia vállalat küldöttsége és az Alapítvány egyaránt elkötelezettek az afrikai szemgyógyítás, illetve a helyi optikai fejlesztések és szakember képzések iránt.

További információk

Jelentkezz hozzánk gyakornoknak!

2017. március 23.

Április eleji munkakezdéssel, MÁRCIUS 29-ig várjuk olyan egyetemisták és pályakezdők jelentkezését, akik elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás mellett, és szívesen belelátnának egy Afrikában hosszú távú fejlesztési projektekkel, Magyarországon pedig ismeretterjesztő, tolerancianövelő rendezvényekkel foglalkozó szervezet életébe.

További információk

Tanzánia - örök élmény maradsz!

2017. március 21.

Már olvashattátok a hírt, hogy három kalandvágyó humanitárius turistánk, Mari, Zoli és Gábor február második felében Tanzániában járt. Most egy kis ízelítőt kaphattok az élményeikből! Így írtak ők az átélt kalandokról.

További információk

A faji megkülönböztetés elleni küzdelem világnapja

2017. március 21.

Március 21-én van az antirasszista világnap. 1966 óta emlékezünk meg erről minden évben. Kíváncsi vagy miért éppen ezen a napon? Önkéntesünk, Krajnik Ildikó cikkéből megtudhatod.

További információk

André: mester és tanítvány

2017. március 07.

Támogatóinak köszönhetően újabb vizsgaidőszakot kezdhetett meg André Mutuale, Alapítványunk büszkesége a kongói egyetemen. És hogy mivel töltötte szabad perceit a fiú a felkészülés közben? Angolt tanított árváinknak a College Othnielben.

További információk