Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Tekintse meg aktualitásainkat

Israel első prédikációja

2017. október 20.

Legkisebb árvánk, Israel körül mindig történik valami izgalmas. A kisfiú nemrég a szomszéd gyerekekkel együtt segített az árvaház kerítésének újjáépítésében, most pedig egy örömteli esemény kapcsán írhatunk róla ismét.

További információk

Október 17. – A szegénység elleni küzdelem világnapja

2017. október 16.

Tegyünk együtt egy egyenlőbb világért a szegénység elleni küzdelem világnapján.

További információk

…de még mekkora kincsek az ÍRÓGÉPEK!

2017. október 04.

Többen meglepődve hallják, amikor arról mesélünk, hogy a kongói diákok az informatikát írógépeken tanulják. Pedig ezek az itthon már elavultnak számító eszközök kint nélkülözhetetlenek! De ez még nem minden...

További információk

Éljen a fenntartható fejlődés!

2017. október 03.

Alapítványunk idén először képviseltette magát a Fenntarthatósági Napon.

További információk

Új ajtók nyílnak Etiópiában!

2017. szeptember 26.

Alapítványunk óriási örömmel jelenti be, hogy egy új együttműködés keretében lehetőségünk nyílik 10 kis árva számára támogató szülőket találni, ezúttal Etiópiában!!

További információk