Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Tekintse meg aktualitásainkat

Indul a TÍZÓRAI PROJEKT!

2017. május 22.

Az Afrikáért Alapítvány régóta dédelgetett álma valósulhat most meg. Kongóban tartózkodó kolléganőnk, Mariann vezeti az akciót, őt kérdeztük a részletekről!

További információk

Egészségnap a College Othnielben

2017. május 16.

Emlékeztek diákéveitek Sportnapjaira, amikor változatos játékokkal és sportprogramokkal készültek nektek tanáraitok? Hasonlóra került sor május 8-án Iskolánkban is, amikor megrendezték a "Marche de la Sante" azaz az “Egészség menete” rendezvényt.

További információk

Egyre népszerűbb a Global Talent!

2017. május 11.

A jelenleg Magyarországon tanuló kongói diákok, Christian és Divin mellett a következő tanévtől szeretnénk növelni a felsőoktatási programban résztvevő tehetségek számát, ennek érdekében folyamatosan zajlik az újabb érdeklődők felkutatása Kongóban.

További információk

Adó 1 százalék felajánlás

2017. május 10.

Az Afrikáért Alapítvány közhasznú szervezetként 1 százalékos felajánlásokat fogadhat. Támogasd az afrikai diákokat az alapítványunkon keresztül. Köszönjük!

További információk

Május 15. Klímaváltozás elleni világnap

2017. május 08.

A május 15-ére kitűzött akciónapnak nevezett kezdeményezés egy olyan környezeti jelenségre szeretné felhívni a figyelmet, amelyről igen sokat lehet hallani manapság. A klímaváltozás problémája globális veszélyeket tartogat, melyek elkerülése végett nemzetközi szinten is összefogtak a fejlett országok.

További információk