Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Tekintse meg aktualitásainkat

Európai Fejlesztési Napok- Minta szervezet voltunk!

2017. június 17.

Az Európai Fejlesztési Napokat 2006 óta minden évben megrendezi az Európai Bizottság. A közel 6000 főt egybegyűjtő esemény a világ legsürgetőbb kihívásait tárgyalja meg.

További információk

Hatalmas örömhír - meg sem áll a Tízórai Projekt!

2017. június 16.

Izgatottan osztjuk meg veletek a hírt, hogy Tízórai projektünk a próbahét után is folytatódik a College Othnielben! Azaz minden kisiskolás finom tízórait fog kapni egészen a tanév végéig!

További információk

Tegyünk közösen a gyermekmunka ellen

2017. június 12.

Ma van a gyermekmunka elleni nemzetközi világnap. Hogy mennyire aktuális problémáról beszélünk a mai napig, nem lehet eléggé hangsúlyozni. Szeretnéd tudni, mit tehetsz ellene? Krajnik Ildikó cikke segít ennek utánajárni.

További információk

Nyílt nap a College Othnielben!

2017. június 02.

A múlt héten Nyílt Napot tartottunk az iskolánkban! Mariann izgalmas programsorozatán át bemutathattuk a szülőknek, mi az, amit iskolánk nyújt és hozzátesz gyermekeik fejlődéséhez.

További információk

1 HÓNAP ÉS DIPLOMA! - TSHAVA TONA

2017. június 01.

Tshava, a College Othniel egykori kiváló diákja méltán vált kongói árváink számára követendő példaképpé. Jólelkű, gondoskodó, bölcs és idén fordulóponthoz ér, Dr. Tshava Tona válik belőle.

További információk